Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Tommy131:
Mój nick Tomi131 jest od tego że mam na imię Tomek a 131 to numer mojego bloku ;]
Tutaj na forum tak bardzo na fajnym nicku mi nie zależy. Bardziej w różnych internetowych grach.
Tylko żebym nie miał jakiegoś głupiego nicku np. "schaboszczak ruls" Tomi131 mi wystarcza ;]
P0ZDR0
Oktawian August:
Mój główny nick Pabloo wziął się od mojego imienia Paweł ,spodobał mi się i zacząłem go używać.Pewnego dnia wymyśliłem sobie nick Proglan spodobał mi się i używałem go ,ale już go nie używam i zostałem przy głównym nicku.
matysek676:
Mój nick wziął sie od mojego nazwiska ,,Matysek'' mam także taki nick w grze Metin2.Koledzy tak na mnie mówili i sie przyzwyczaiłem nazywali mnie też ,,matys" to przezwisko też lubie.Pozdro dla wszystkich o nazwisku MATYSEK xD.
Yeed:
W moim przypadku nick yeed to twórczość własna.
W zamierzchłych czasach był to nick zeed, jednak problemy z klawą i zamiana miejsc y i z sprawiły, że zapisałem yeed zamiast zeed i tak mi już zostało.
Wszelkie nicki jakimi się posługuje w sieci zaczynają się literą y
Nastro:
Mój nick wzioł się z gry Fable: The Lost Chapters od umarłego wojownika Nostro, tylko sęk w tym, że ja "o" przekręciłem na "a" dla brzmienia i wyszło Nastro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej