Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Pabloo:
--- Cytat: Hadriell w 28 Listopad 2009, 20:42:56 ---Jednak ja taki tutaj nie będę. W Marancie, którego wygląd został mi już przybliżony i zostałem do niego namówiony przez jednego żółtego kolesia, będę odgrywał postać całkowicie inną od tego z mojego dzieła.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście ja mu poleciłem Marant ;] "żółtego" to znaczy że mam żółty kolor mojej ksywki na TG.
None:
Mój nick jest z serialu Pingwiny z Madagascaru, a dokładnie to Private - Szeregowy. I tak jakoś mi się spodobało ^^.
Arves:
To i ja się pochwalę skąd mój się wziął. Szukałem imienia dla Pirata w pewnej grze via www, na silniku Valheru i tak mysląc, i myśląc, bo wielu minutach myślenia wymyśliłem! Arves! :D Stąd się wziął.
Anette Du'Monteau:
Mój nick powstał kiedy grałem w Spellforce 2, była tam alchemiczka i wiedźma Sorvina(podobała mi się z charakteru i postępowania: po trupach do celu), tak powstał Anviros, druid którym grałem w World of Warcraft z początku. Potem pomyślałem ze przydałaby się jakaś odmiana. Kilka chwil, przypadkowe litery i tak pojawił się dumny następca, Anvraetel.
Krypto:
Zajmuje się kryptozoologią :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej