Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Garrador:
--- Cytuj ---Uwilebiam Bionicle
--- Koniec cytatu ---
Ja też XD
Mój nick jak wiadomo pochodzi z Resident Evil, a dokładnie czwórki.
Jest to mój ulubiony przeciwnik w tejże grze, szczególnie za pazurki
To wszystko.
Eregrin:
Arthas - Z gry, którą wszyscy znacie... Jest to Warcraft III Regin of Haos i Warcraft III The Frozen'Throne... Arthas- na końcu zostaje królem świata śmiertelników i staje się jednością z Królem liszem... NA TRONIE MROZU!... ?Był on księciem ludzi i nieumarłych, po czym został królem (nie mylić Z LORDEM!)
Lord - Mój ulubiony tytuł chrabiowski... nie wiem czemu... Może Arthas nie był zaś i Lordem, lecz toj jest tak ;P
Lord Arthas - w połączeniu;
Arthas + Lord = Lord Arthas
kuczaja:
Chcecie wiedzieć skąd mój nick? Chcecie? Lepiej żebyście nie wiedzieli... bo jak się dowiecie to stracicie resztki tego co może przypominac szacunek... a więc oto legendy które powstały w gimna:
Wpadłem do kuczki (szałas w Jidisz) i byłem kuczka-ja a w skrócie kuczaja
Jestem idiotą - tej legendy nigdy nie lubiłem
Chciałem aby nikt nie włamał się do mojego konta na poczcie więc dałem sobie niewykrywalny nick
Lecz prawda jest bardziej żałosna
Kiedy leciała jeszcze reklama "torba klucze a ja?" moja siostra (17l.) powiedziała tak do mnie a ja usłyszałem "dorba kucza a ja" i powiedziałem :"jaka dobra kuczaja?" i moja siostra zaczęła mnie tak przezywac... i tak zostało!
Mr.Snaki:
Urodziłem się z nim nie wiem skąd go mam ( nie mylić z chipsami)
Medivth:
Skąd się wziął mój nick?
Hmm... Właściwie, to sobie go dzisiaj wymyśliłem. Nie miałem jakiejś specjalnej metody, jak usuwanie samogłosek/spółgłosek, czy jakie tam metody jeszcze istnieją. Po prostu sobie taki wymyśliłem i jest...
Pozdrawiam, Medivth
----------
Pierwszy Post - Yeah
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej