Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (26/51) > >>

Morgoth145:
Mój nick jest imieniem z powieści J.R.R. Tolkiena. Morgoth jest Panem Zła i Ciemności. Jest przełożonym Saurona. W przeszłości był jednym z Valarów.  

Baś-ka:
Kiedyś używałem nicków z gothica ale jak sobie uświadomiłem że to jest głupie wymysliłem mojegoi obecnego nicka. Rah od Rahima ( z jakiejś książki chyba). Tar bo to fajne zakończenie jak np. Jarkendar kończy się na r.

Dydzio:
A mój nick wymyślili mi "koledzy" z klasy (banda osiłków), gdzieś koło 5 klasy szkoły podstawowej albowiem na nazwisko mam Dytkowski. Było wiele odmian ale Dydzio było najlepsze więc i tak zostało.

stefan666:
A mój nick wzioł się od mojego imienia bo mam na imie Piotr i wziołem 1 litere dodałem ienik , (przyszlo mi to do głowy  kiedy pomyślałem o pniu ) i wyszło mi Pienik ten nick mi się podoba jest łatwy do zapamietania .

sasori:
SASORI  MÓJ NICK WZIOÂŁ SIÊ Z JAPOÑSKIEGO SERIALU O NAZWIE NARUTO. WNARUTO SASRI JEST CZÂŁONKIEM ORGANIZACJI ZWANEJ AKATSUKI ,ORAZ BARDZO POTʯNYM NINJA Z SUNY (WIOSKA UKRYTA W PIASKU) KTÓRY OPANOWAÂŁ TECHNIKE KUGLARSTWA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej