Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Anv:
A moj nick się wzial tak: na poczatek było scorpius ( ci co czytali Harry Potter i insygnia smierci już coś powinnni kojarzyc) lecz pozniej po doglebnym zbadaniu tej postaci znalazlem jej drugie imie czyli HYPERION
Pozniej dowiedzialem się ze Hyperion to takze:
-Najwyzsze drzewo swiata
-Grecki Tytan
-i wiele innych
To tyle
Tukan:
Tukan - ano koledzy w Liceum wymyślili .Skąd?
Ano sprawa jest banalna. Przez jakieś 3 m-ce bolał mnie kark(zbyt mała ilość nerwów w mięśniach - wzrostowe). W związku z czym na każdej przerwie wyginałem go do tyłu, żeby go trochę rozruszać/rozciągnąć. Wyglądało to komicznie i skojarzyło się z Tukanami, które siedząc na drzewach są zgarbione, ale "odwrotnie" niż człowiek - do tyłu.
Gorion:
Mój nick zaczerpnąłem z gry Baldur's Gate, każdy kto pograł w tę grę chociaż 15 minut wie o kogo chodzi.
P.S
Cieszę się, że nie jestem jednym z wielu Xardasów, Gornów i Angarów.
PLShayloPL:
Cóż w życiu miałem 2 nicki.
mt17 - przy zakładaniu mojego 1 imaila wpisywałem nick mt13 lub 14 ale się nie udało zaproponował mi mt17. mt pochodzi o mego imienia i nazwiska (jestem anonimowy xD).
Shaylo - gdy grałem 1 raz w COD 1 przez neta w jakimś trybie miałem nick mt17, gdy przystąpiłem do klanu typowie powiedzieli żebym zmienił bo ten jest zbyt... hmm... jak oni to powiedzieli... nie wiem, ale kazali mi zmienić i podali np. na Shaylo też uznałem to za fajny i do dziś go używam.
ShayloPL - żeby wiedzieli że gadu gadu po polsku. Tylko dla polaków xD.
Cóż jeszcze powiedzieć wyczerpującego xD. Powiem tylko że nick takie jak mt17 zakładam na stronach internetowych. A w grach Shaylo lub ShayloPL.
Pzdr. mt17 = ShayloPL xD
Marcines:
Mam na imię Marcin tak myślałem,myślałem i dodałem "es" i wyszło Marcines
Teraz ciągle go używam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej