Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
"300"
Maksous:
Film był świetny i bardzo mi się podobał. Szczególnie z powodu świetnie odgrywanych roli przez aktorów i bardzo ciekawych i zabierających dech w piersiach scenach walki. Aż można się zdziwić ze film był robiony w jednym pomieszczeniu. Ocena 10/10
Looq:
Do ponad połowy film jest doskonały potem robi się coraz gorzej (zdrada, przegrane itp., ale nie jest zbyt dużo tych słabych momentów), sam koniec nadrabia te kilka niedociągnięć ta walka i ostatnia przemowa również doskonałe. SUPER, więcej takich filmów.
Yesah:
HM jest to kolejna z głośnych adaptacji komiksu franka millera
i bluźni ten kto zarzuca temu filmowi że nie oddaje realiów historycznych
(a spotkałem się z takimi opiniami)
ON nie miał oddawać realiów historycznych
bo film jest robiony na podstawie komiksu a nie HISTORII
Moim zdaniem bardzo ciekawe efekty i rzeźnia w lekko strawnym sosie
Sceny walki...manipulowanie czasem rzeczywistym...zwalnianie akcji...przyśpieszanie...miód
grafika i animacje na poziomie..muzyka też całkiem przyjemna i w tle ostre brzmienia czasami
aczkolwiek w SIN CITY od strony graficznej bardziej mi się podobało
Ciekawa produkcja warta polecenia aczkolwiek dla tych co szukają rozrywki
bo film nie przekazuje jakichś górnolotnych treści i nie sprawia że trzeba się nad nim zastanowić głębiej
aczkolwiek polecam z całego serduszka
krassus:
Mi w oczy rzucił się brak zbroi na Spartiatach! Właśnie dzięki swoim napierśnikom czy nagolennikom Spartiaci mogli tak długo się opierać. Poza tym na początku było tam około 3000 ludzi wojsk sprzymierzonych! Dopiero gdy przegrana była pewna większość wojska się wycofała a Spartiaci zostali aby umożliwić reszcie bezpieczny powrót!
Naugrim:
szczerze polecam obejrzenie "300" w High Definition! Jakość porażająca - widać każdą kroplę krwi lub potu. poprostu cudo!
"300" w standard definition to 10/10 - w HD 13/10
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej