Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (48/50) > >>

godula:

--- Cytat: Kapitan Greg ---Jeśli chodzi o 12 paladynów to będzie tak:
1
12. Frijthof w Klanie Ognia To jest spis wszytkich Paladynów. A tym 12 Paladynem ktorego niema na stronie jest Frijthof w Klanie Ognia.

--- Koniec cytatu ---

no i znowu coś nie tak

11 pucharów rozniesionych a ten Frijthof nie chce tego ostatniego
nie ma mozliwości mu go dac

Dokopałem mu, zeby sprawdzić czy moze jemu już nie dałem pucharu, ale nie ma
coraz częściej widze, że z tym najnowszym patchem jest gorzej niż z tym poprzednim

Wszyscy którzy pisza o takich cudach, maja własnie tego najnowszego patcha

A może to nie ten gość jednak miał dostac puchar.....
Frijthof to ten, który jak sie teleportujesz do klanu stoi zaraz na wprost przy posągu....

Grison:
No nie wiem. Ja z tym gościem też miałem taki problem. I to uniemożliwiło mi przejście Gothica 3 na swoim save. Poprostu sciągnołem skądś save z późniejszego stanu gry. Teraz wiem już ,że nie trzeba było przechodzić tego questa aby przejsć gre.      

--- Cytuj ---A może to nie ten gość jednak miał dostac puchar.....
Frijthof to ten, który jak sie teleportujesz do klanu stoi zaraz na wprost przy posągu....
--- Koniec cytatu ---

Na forum pisze dokładnie ,że to właśnie jemu trzeba dać ten puchar ale jeszcze zobacze. To jest chyba gdzieś na Gothic 3 > dyskusja > 12 paladynów (czy coś takiego)
Tam poszukaj odpowiedzi.
Edit:
Na tym linku , który podałęm nie ma odpowiedzi. Panowie wypowiadający sie w tamtym temacie równiaż nie wiedzą o co w tym chodzi.

ÂŚlimaczek:
Frijthof nie jest paladynem i nie można mu dać tego pucharu, bez różnicy jaką wersję mamy. Ostatni puchar nam po prostu zostaje do naszego użytku ;p

godula:
Mam jeszcze jeden problem

Przed wyrąbaniem orków wokół wielkiego pieca w klanie młota zabrałem 2 ludzi do pomocy

jeden zaprowadził mnie do wejścia u podnóza góry i tam było te umówione miejsce skąd zaatakowaliśmy

tylko że po wybiciu orków oni dalej są ze mną i można ich tylko odesłac do tego miejsca

Myślałem że po podbiciu zostaną w klanie , tam skąd ich zabrałem, ale nie ma jakby uwolnienia

Przeważnie jak miałem jakies zadanie z kims, to po wykonaniu on tam cos powiedzial i poszedl w swoja strone

A ci cały czas tam stoją i mogę wydac komendę " Do ataku"

Przy innych postaciach które moga nam pomagac w walce jest po prostu "chodź ze mną"

także nie wiem czy tak to już jest , czy coś ominąłem

Chudy:
Witajcie, mam pytanie, ile jest patroli buntowników wokół Montery? ja znalazłem Daryla, Otisa, ale nie wiem  zkąd moge sie dowiedzieć hasła do Sanforda, bo wiem, że takowe istnieje, prosze o odpowiedz, a jeżeli patroli rebeliantów byłoby więcej niż 2 to proszę o zaznaczenie na mapie, na[prawde prosze... aha, jeszcze jedno, jeśli taki post już był to przepraszam najmocniej... Zgóry dzięki, czekam....

Chudy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej