Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (47/50) > >>

jarem:
Gdzie jest mag ognia który jest w jakieś jaskini i wzamian za wyprowadzenie go da nam ognisty puchar? (Gdyby było możliwe proszę o mapkę).

ÂŚlimaczek:

--- Cytat: jarem ---Gdzie jest mag ognia który jest w jakieś jaskini i wzamian za wyprowadzenie go da nam ognisty puchar? (Gdyby było możliwe proszę o mapkę).

--- Koniec cytatu ---
Gdy jesteś na farmie Dennisa przy Monterze, idź kawałek na północ do takiej małej kotlinki (nie wiem jak to nazwać :S), i z tamtąd idź nią na zachód. Trzymając się lewego zbocza góry powinieneś w końcu dojść do jego jaskini. Podpowiedź: Znajduje się ona na południe od paru cieniostworów. Tutaj masz mapkę.

@down
Nie, nikt nie może. Użyj opcji szukaj.
Co do drugiego, ludzi dla Okary jest 6 - tyle że dwóch z nich siedzą obok siebie, przy tym samym ognisku.

godula:
gdzies tu widziałem wypisanych wszystkich ludzi którym trzeba zanieśc ognisty puchar

Czy ktos moze dac linka lub skopiowac to tutaj??/

I jeszcze mam problem z zadaniem sprowadzenia ludzi do Okary

Mam 5 ale zadanie jeszcze nie jest wykonane....

Grison:
Jeśli chodzi o 12 paladynów to będzie tak:
1. Olivier w Klasztorze
2. Roland w Okarze
3. Thordin w Vengardzie
4. Cobryn w Vengardzie
5. Markus w Vengardzie
6. Georg w Vengardzie
7. Javier w Reddock
8. Konrad w Trelis
9. Wenzel w Cape Dun
10. Karlen w Nemorze
11. Cruz na pustyni pomiedzy Mora Sul a Ben Erai
12. Frijthof w Klanie Ognia To jest spis wszytkich Paladynów. A tym 12 Paladynem ktorego niema na stronie jest Frijthof w Klanie Ognia.

A ci ludzie dla Okary to:
Rufus-niewolnik z farmy
Rakus-Mag Ognia z jaskini nieopodal farmy Dennisa
Randall-Niedaleko Okary w opuszczonej kopalni
Owen-Wyjdź w nocy przed kare i w oddali zobaczysz blask ogniska przy którym siedzi Owen
Canadella i Freser(bodajże)-Jak wyjdziesz z okary to kieruj się na północ od wejścia tam będzie stary zameczek a przed nim dwa cieniostwory.
Ostatniego gościa to nie pamiętam ale był w jakiejś jaskini niedaleko Canadelli. Zeby namówić go do pójścia do okary trzeba zabić jakieś potwory. Zapomniałem jak sie nazywały ale w każdym bądż razie były z jakimś dopiskiem tak wiec jaśli je spotkasz a spotkasz napewno to będziesz wiedział ze to tam.

godula:
właśnie tego mi brakuje:)))
Candela był w tych ruinach z jeszcze jednym mysliwym, to mowiesz gdzies niedaleko???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej