Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
ÂŚlimaczek:
--- Cytat: Chudy ---Witajcie, mam pytanie, ile jest patroli buntowników wokół Montery? ja znalazłem Daryla, Otisa, ale nie wiem zkąd moge sie dowiedzieć hasła do Sanforda, bo wiem, że takowe istnieje, prosze o odpowiedz, a jeżeli patroli rebeliantów byłoby więcej niż 2 to proszę o zaznaczenie na mapie, na[prawde prosze... aha, jeszcze jedno, jeśli taki post już był to przepraszam najmocniej... Zgóry dzięki, czekam....
Chudy
--- Koniec cytatu ---
20 kroków na północ od wioski Dennisa jest następna grupa buntowników którzy zlecają ci zabicie wszystkich krów we wiosce Dennisa. Są oni ukryci za malutkim wzniesieniem na dole.
MattiR:
Szukam obecnie grobowca Akashy ( czy jak mu tam ) w Nordmarze
Jestem w miejscu które jest wskazane na mapie a tu nic
idę do okoła- Też nic
proszę was o pomoc w tej sprawie
z góry dziękuje
PS
to mój pierwszy post więc CZe :D
Hej
to znowu ja
mam takie pytanko
czy trzeba bedzie w pozniejszej czesci gry odnalzc Esmeralde
bo ja przebieglem cale wybrzeze i nic
z gory dzieki
oktoffel:
przed wejściem do grobowca Akashy stoją orkowie więc trudno ich przeoczyć. Sam grobowiec jest jakby we wnętrzy góry. Pewnie po prostu trafiłeś na półkę skalną gdzieśwyżej i jesteśnad wyjściem lub z drugiej strony góry. Wejście jest u podnóżna w jakby wąwozie.
Nie, Esmeraldy nie trzeba szukać, ona od razu na początku gry "znika" i nie ma o niej więcej mowa więc się nie przejmuj
Burzum:
Mam pytanie gdzie mogłbym znalesc cos takiego jak Dragrot?? I co to wogle jest... Chcialbym wykuc miecz o nazwie Moc przodków i akorat tam jest wymagany ten składnik. Z gory dziekuje.
_Snopek_:
Dragot to jest roślina dodająca siły, wyglądająca jak uschnięty krzak.
[img]http://img236.imageshack.us/img236/6779/dragrotno4.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Jeden egzemplarz rośnie niedaleko Ardeii jak schodzisz ścieżką w kierunku rybackiej chatki to skręcasz w lewo i tam gdzieś rośnie na łące.
Drugi na bank znajdziesz w jaskini pod Cape Dun tuż przed najniższą niszą ze smokami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej