Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (46/50) > >>

godula:
potrzebuje talerze dla Laresa

przeszukałem juz wszystko kilka razy, jestem prawie na końcu gry, a to zadanie mi wciąż wisi
jakby mozna w miare dokładnie:)))

no i ten nieszczęsny młot Kalana
niedaleko w krzakach, to mozna usłyszeć od niego w róznych miejscach, w zależności gdzie się go 1 raz spotka

moze screen ktoś zrobi???

ÂŚlimaczek:

--- Cytat: godula ---potrzebuje talerze dla Laresa

przeszukałem juz wszystko kilka razy, jestem prawie na końcu gry, a to zadanie mi wciąż wisi
jakby mozna w miare dokładnie:)))

no i ten nieszczęsny młot Kalana
niedaleko w krzakach, to mozna usłyszeć od niego w róznych miejscach, w zależności gdzie się go 1 raz spotka

moze screen ktoś zrobi???

--- Koniec cytatu ---
Wszystkie talerze znajdziesz w budynku gdzie możesz się dostać dopiero gdy będziesz miał 75% reputacji w Geldern. Jeden jest w głównym pokoju gdzie przesiaduje Grok, cała reszta jest w lewym pokoju gdzie jest pare szamanów (2-3).

Sigmor:
Przepisy na bronie z magicznej rudy znajdziesz w Klanach Wilka,Ognia,Młota w skrzyniach kowali i innych ludzi

Dachowy:
Mam pytanko - gdzie mogę znaleźć tych gości, od których potrzebuję zgody aby Ingwar z Klanu Młota mnie nauczył wytapiać broń z magicznej rudy???
I jeszcze jedno - Gdzie mogę znaleźć puchar handlarzy wody z Bragi??? Proszę o odpowiedź
[img]http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/722/722603/gothic-iii-20060801051628984-000.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Grison:
Co do pucharu wody to musisz sie udac do assasyna ,ktory jest poza miastem(oczywiscie wczesniej musisz wziasc zadanie w ktorym masz pobrac daniny dla czarnego maga) gdy z nim rozmawiamy dowiadujemy sie ze zostal wygnany z miasta bo nie zaplacil daniny. To wlaśnie z nim idziemy do jaskini rabusiów w którym jest ten puchar. Naczynie oddajemy bodajże Naftalrnowi i mówimy o tym handlażowi wody ,ktory daje nam nagrode za odzyskanie i dostarczenie jego pucharu w odpowiednie ręce.

Jeśli chodzi o tych gości którzy mają dac ci zgode to jeden z nich jest blisko grobowca Ejnara.
Drugi jest bardzo blisko klanu ognia. Jest przetrzymywany przez orków. Poprostu wyjdż z Klanu Ognia i podążaj ścieżką w dół.
Trzecim wytapiaczem jest Larson. O ile dobrze pamiętam to trzeba wyjść z klanu młota i pójść w lewo. Za jakiś czas dojdziesz do ogniska przy ,którym będzie siedział Larson.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej