Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (33/50) > >>

lukkasszz:
Do Reddock prowadzi cię gorn... ale nieci Ci bedzie jak wychodzisz z Ardeji to ić prosto (pomiedzy drogą do orkowego patrolu i plażą) zpodkasz chyba 2 ścierwojady zabij je i prosto. Na brzegu lasu jest reddock. A jeżeli o puchar chodzi to nie wiem.

_Snopek_:
Co do pucharu to ma go sam Kurt i żeby go zdobyć musisz go zabić wraz z całą bandą, Może ci w tym pomóc jeden paladyn znajdujący się pomiędzy przełęczą a Nemorą.

Aha i ja również mam pytanie, czy w grze możemy znaleźć kapliczkę Adanosa, a jak tak to gdzie się znajduję. Jeśli nie ma typowej kapliczki to prosiłbym lokalizacje jakiegoś miejsca kultu czy czegoś w tym stylu.

KoGut008:
Witam wszystkich. W Cape Dun poprosili mnie żebym pokonał bandytów grasujących na wybrzeżu, ale ja nie moge ich znalerzć. Bardzo proszę o szczegółowe porady lub screena z mapką na której będzie zaznaczona jaskinia bandytów.

Arthas:
Oto mapka - http://img246.imageshack.us/my.php?image=worldmapszg5.jpg

Numer 8 czyli Ortega. Tak właśnie na imię ma przywódca bandytów znajdujących się w jaskini, którą znajdziesz za pomocą mapy, którą umieściłem.

Jeśli nie będziesz mógł dalej do niego trafić, wyjdź z Ardei i kieruj się w kierunku Vengardu idąc cały czas ścieżką. Powinieneś dostrzec kamienny krąg, lecz nie idź w kierunku tamtego miejsca, tylko skręć w lewo i idź w dół, w kierunku jaskini pilnowanej przez 2 bandytów.

Przy okazji, sprawdzajcie, czy taki problem nie był już rozwiązany na forum, ponieważ akurat kwestia Ortegi poruszana była już kilkakrotnie.

Diegomir:
No dobra. Proszę o instrukcję dojścia do klanu wilka z klanu młota bo już dwie godziny łażę po Nordmarze (tzn. uciekam przed dzikimi zwierzętami :D )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej