Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Pawelck91:
Mam problem jak znalezc maga Rakusa - chodzi o droge !!! Prosze o szybka odp !!! Pozdrawiam !
KARWO:
--- Cytat: pawelck91 ---Mam problem jak znalezc maga Rakusa - chodzi o droge !!! Prosze o szybka odp !!! Pozdrawiam !
--- Koniec cytatu ---
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg na tej mapie jest zaznaczony pod nr 1 w lodziach od okary, ta kropka pokazuje gdzie on siedzi ale że siedzi w jaskini musisz iść trochę dalej i poszukać wejścia do niej, jest na samym dole stromego zbocza, kieruj sie w stonę geldern.
Arthas:
Szukałem i nie znalazłem odpowiedzi na dręczące mnie pytanie - Gdzie mogę znaleźć Willa i Bozepa?
To chyba dwaj drwale pracujący koło Silden, jednak przeszukałem dość spory obszar koło mieściny i w dalszym ciągu ich nie spotkałem. Liczę na szybką i skuteczną pomoc.
_Snopek_:
Nie jestem w 100% pewny ale wydaje mi się że są to myśliwi którzy znajdują się w swym domku nieopodal Silden. ÂŻeby tam trafić idziesz w prawo wychodząc z obozu niewolników a potem kierujesz się znowu w prawo pnąc się na wysokie wzgórze. Już z daleka powinieneś ujrzeć chatkę. Jeśli nie o nich chodzi to możesz poszukać ich w obozie buntowników albo gdzieś w okolicach chatki myśliwskiej bardziej na południe.
ÂŻyczę owocnych poszukiwań.
Pawelck91:
Moj kolega ma problem (Konrad Rejnowicz) nie wie gdzie znalezc REDDOCK odpiszcie mu szybko dzieki A i jeszcze jedno teraz dla mnie nie wiem gdzie znalezc puchar ognia w obozie bandytow, na granicy Varrantu(tam gdzie KURT) Prosze oszybka odp !! Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej