Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (34/50) > >>

KARWO:

--- Cytat: _Snopek_ ---Moje pytanie, czy w grze możemy znaleźć kapliczkę Adanosa, a jak tak to gdzie się znajduję. Jeśli nie ma typowej kapliczki to prosiłbym lokalizacje jakiegoś miejsca kultu czy czegoś w tym stylu.

--- Koniec cytatu ---
Nie ma kapilczek adanosa. Magowie Wody mogą cię nauczyć zaklęć z magii wody, druidzi chyba też ale nie pamiętam czy na pewno.

Madzia:

--- Cytat: _Snopek_ ---Moje pytanie, czy w grze możemy znaleźć kapliczkę Adanosa, a jak tak to gdzie się znajduję. Jeśli nie ma typowej kapliczki to prosiłbym lokalizacje jakiegoś miejsca kultu czy czegoś w tym stylu.

--- Koniec cytatu ---

Miejsce kultu - najwięcej tych Magów, można spotkać w ruinach w okolicy Mora Sul. Jest tam Saturas oraz wiele innych znanych nam Magów.

_Snopek_:
Eh ja się tego podejme i spróbuje ci wytłumaczyć. Wychodzisz z Klanu i kierujesz się na południe po drodze mijasz opuszczoną chatkę myśliwską, idziesz dalej mijasz wzgórze na którym jest chatka Pedara i jeden z grobowców pradawnych. Tak jakby idziesz wzdłuż wzgórza aż dojdziesz do mostu. Przechodzisz na drugą stronę jak byś poszedł na wprost to byś doszedł do przełęczy w Faring jednak ty skręcasz w prawo. Powinieneś dojść do mostu przy którym stacjonują orkowie, przechodzisz na drugą stronę i idziesz znowu w prawo najlepiej znajdż drogowskaz. Dalej cały czas prosto, powinieneś dość do takiego jakby rozdroża na którym stoją ogry i inne stwory musisz tu się kierować wzdłuż przepaści  chyba trochę bardziej na prawo się znajduje, idż dalej a dojdziesz do mostu prowadzącego do klanu wilka, jak byś miał dalej problemy to zaklikaj do mnie na gg 4130193

Jeśli coś pomyliłem niech ktoś mnie poprawi ale chyba jest dobrze i w skrócie, patrz czasem na drogowskazy po drodze, a z Mortem nie ma co iść bo ci go zaraz coś zje   najdalej z nim dojdziesz do tych nieszczęsnych orków na moście.

Michaloss:
Gdzie mogę znaleść 2 miecz ognisty, bo jednego już kupiłem u ziomka w stolcy Myrthany?
U kogo kupić przepis na Nordmarską Starkę?
Jakie obrażenia zadaje miecz 2-ręczny z magicznej rudy?

ÂŚlimaczek:

--- Cytat: Michaloss ---Gdzie mogę znaleść 2 miecz ognisty, bo jednego już kupiłem u ziomka w stolcy Myrthany?

--- Koniec cytatu ---
Miecze ogniste możesz dostać właściwie u każdego miasta buntowników (poszukaj więc w Reddock, Okarze i Nemorze)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej