Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (31/50) > >>

KrokusM:
LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni  
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!

Tony997:

--- Cytat: KrokusM ---LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni  
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!

--- Koniec cytatu ---

Jezeli mnie pamiec nie myli to 1 sztabke czystej mozna dostac od wodza klanu ognia , chyba Kertha. Trzeba wykonac questa Moc przodkow (czyli 6 grobow), a potem oswobodzic Nordmar czyli wybic wszystkie obozy orkow , potem mozna wybrac nagrode m.in. sztabke czystej.

Bartek1st:
Mam takie pytanie : gdzie znajdę złodziei zboża (zadanie dla Elberta/Montera). Czytałem w poradniku, że trzeba iść na południe od farmy tylko, że na południu są skały !

KARWO:
Idz w stronę gothy, po prawej masz las, poszukaj w nim palisady tam siedzą bandyci ze zbożem ich baza jest przy wielkiej skalnej ścianie.

ÂŚlimaczek:
@Złodzieje zboża.
Właściwie niemal dokładnie na północ od tej farmy. W pewnym miejscu zobaczysz taką małą wieżyczkę strażniczą i niedaleko niej ciut na północ jest trochę zębaczy. Pochodź tamtędy to w końcu trafisz na ich obóz :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej