Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
KrokusM:
LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!
Tony997:
--- Cytat: KrokusM ---LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!
--- Koniec cytatu ---
Jezeli mnie pamiec nie myli to 1 sztabke czystej mozna dostac od wodza klanu ognia , chyba Kertha. Trzeba wykonac questa Moc przodkow (czyli 6 grobow), a potem oswobodzic Nordmar czyli wybic wszystkie obozy orkow , potem mozna wybrac nagrode m.in. sztabke czystej.
Bartek1st:
Mam takie pytanie : gdzie znajdę złodziei zboża (zadanie dla Elberta/Montera). Czytałem w poradniku, że trzeba iść na południe od farmy tylko, że na południu są skały !
KARWO:
Idz w stronę gothy, po prawej masz las, poszukaj w nim palisady tam siedzą bandyci ze zbożem ich baza jest przy wielkiej skalnej ścianie.
ÂŚlimaczek:
@Złodzieje zboża.
Właściwie niemal dokładnie na północ od tej farmy. W pewnym miejscu zobaczysz taką małą wieżyczkę strażniczą i niedaleko niej ciut na północ jest trochę zębaczy. Pochodź tamtędy to w końcu trafisz na ich obóz :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej