Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (28/50) > >>

Artos:
Kalana znalazłem, mniej więcej w połowie drogi z Klanu Młota do miejsca gdzie jest on zaznaczony na tej mapie. Walczy on z jakąś grupą orków, jeśli będziesz słuchał to będziesz słyszał 'okrzyki bojowe' Kalana - ałć, oł itd :D A ja mam do Ciebie pytanie, gdzie dorwałeś tego Larsona, już mnie wqrza koleś?

waldoch123:
Thx za pomoc
Ja larsona znalazlem kiedy dostalem zadanie od Ingwara szybko teleportowalem sie do klanu wilka i on szedl do tego mostu gdzie byli orkowie(to zadanie ktore zleca wodz klanu wilka) no tam z nim zagadalem i musialem go oslaniac az doszlismy do takiej polki skalnej gdzie byly 3 miejsca do wydobywania magiczne rudy. Nie wiem jak ci dokladanie opisac polozenie tej polki.Nie pamietam dokladnie .

Artos:
Moze jakis punkt orientacyjny na mapie podasz?? Bo kurcze stoje w miejscu juz od dluzszego czasu i nic. W sumie to narazie jestem na studiach wiec gram tylko kiedy jestem w domu, wiec wroce do Nordmaru za jakies 2 tygodnie:/ dlatego zbieram info gdzie znalezc tego Larsona bo znow caly weekend spedze na bezsensownym zwiedzaniu Polnocy. Dzieki za wszelkie info.

ÂŚlimaczek:
Już chyba pisze 3 post w tym temacie z tą mapką, modki powinny dodać to do FAQ czy czegoś o ile jeszcze tego tam nie ma. Wszystkich NPC (oprócz tych którzy są w miastach) znajdziecie na tej mapce (m. in. Larsona):
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg

waldoch123:
ÂŚlimaczek ta mapka jest czasem niedokladana i nie ma tam wszystki NPC ale polozenie Larsona chyba podaje dokladnie.
Mam pytanie szukam dwoch przywodcow koczownikow Yespasa i Shakyora na mapie podanie przez ÂŚlimaczka nie ma podane ich polozenia. Gdzie oni sa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej