Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (27/50) > >>

lukkasszz:
o ile wiem to lodowy miecz nie istnieje... istnieje ognisty miecz

malpiszon:
To że ognisty miecz istniej to wiem, ale słyszałe o lodowym i się spytałem z ciekowaości. Ale dzięki za rozwianie wątpliwości.

waldoch123:
(OLO) skozystalem z twoich wzkazowek ale nie znalazlem obozu mysliwych  :blink:
szukalem ich chyba z 2 godziny
Czy mogl by mi ktos zaznaczyc na mapie polozenie obozu mysliwych z klanu wilka?

(OLO):
Co do Larsona to przez przypadek trafiłem na niego u stóp góry w której jest grobowiec Ejnara i dopiero razem z nim przeszedłem w miejsce które pokazuje mapka  

Lodowy Miecz aka Lodowa Klinga aka Lodowe Ostrze znajduje się w 20-stej "skrzyni" ale jeżeli ktoś liczy na efekty specjalne jak przy ognistym mieczu to się zawiedzie bo lód ma on i jedynie w nazwie i może w obrażeniach ale go nie używałem nawet bo jest słabszy od ostrzy które posiadam i wygląda jak zwykły miecz (przynajmniej na miniaturce)

@waldoch123: na mapce jest to na północny-zachód od klanu wilka, bardzo blisko jednej z dróg łączących Myrtane z Nordmarem, zaznaczony jest tam żółtą kropką oddział wrogich orków których zresztą jeden z myśliwych każe Ci zlikwidować  

waldoch123:
Thx za pomoc mysliwych znalazlem juz wczoraj :biggrin:
Ale mam nastepne pytanie gdzie znajde kalana kowala z klanu ognia bo nie ma go w swojej chacie a powinien byc czy przytrafil mi sie jakis bug. Jesli tak to jak jemu zaradzic?
Zalezy mi na tym bo to ostatni kowal ktory musi dac mi swa aprobate zebym mogl sie nauczyc umiejetnosci wykowania broni z czystej rudy.
Blagam o pomoc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej