Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
piotr271992:
yespasa znajdziesz niedaleko ben sarim a cośtam cośtam lew najechał na lago i będzie w pobliżu
ÂŚlimaczek:
--- Cytat: waldoch123 ---Mam pytanie szukam dwoch przywodcow koczownikow Yespasa i Shakyora na mapie podanie przez ÂŚlimaczka nie ma podane ich polozenia. Gdzie oni sa?
--- Koniec cytatu ---
Co do Yespasa - fakt, nie ma go na mapie. Ale Shakyor jest - widać go niedaleko Ben Erai, przy Lago. Oznaczony czerwoną cyferką 3 ;P Ja sobie tą mapkę nawet wydrukowałem, bo czasami się przydaje (szukanie jakiegoś NPC w lesie przy 15 fpsach trochę by zajęło...)
tomcyt:
witam!
Gdzie są te chole*ne ruiny z artefaktami, które muszę znaleźć dla Nemory z Geldern?
Cenzuruj wulgaryzmy, poprawiłem błędy. [Arthas]
Artos:
--- Cytuj ---Już chyba pisze 3 post w tym temacie z tą mapką, modki powinny dodać to do FAQ czy czegoś o ile jeszcze tego tam nie ma. Wszystkich NPC (oprócz tych którzy są w miastach) znajdziecie na tej mapce (m. in. Larsona):
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---ÂŚlimaczek ta mapka jest czasem niedokladana i nie ma tam wszystki NPC ale polozenie Larsona chyba podaje dokladnie.
--- Koniec cytatu ---
No niestety, ale położenie Larsona w moim wypadku nie zgadza się z mapką.
--- Cytuj ---Co do Larsona to przez przypadek trafiłem na niego u stóp góry w której jest grobowiec Ejnara i dopiero razem z nim przeszedłem w miejsce które pokazuje mapka evilmad.gif
--- Koniec cytatu ---
Jak widać również (OLO) nie znalazł Larsona w podawanym przez mapkę miejscu.
Mam nadzieję, że znajdę tego kowala, a jak go już znajdę to spróbuje naostrzyć na nim mój miecz:)
rey:
Gdzie można zdobyć zbroję paladyna i ognisty miecz? Zszedłem już prawie całą Myrtane i nie znalazłem nigdzie. A przy okazji to mój pierwszy post więc witam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej