Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak gracie?
Morr@:
Ja uwielbiam walczyc 2-oma mieczami!Jak sie dojdzie do wprawy i umiejetnie robi obroty to wspomniane wczesniej stado bizonow pada{bez straty zycia z mojej strony} po 30s.Od lukow wole kusze i stosuje je tylko na trolle na poczatku gry.Magii wogole prawie nie uzywam,bo wg. mnie to jest nie dawanie szans przeciwnikowi,wole wykonywac wszystko mieczami.
Maksous:
Najlepsza jest walka 2 mieczami. Można robić kombosy a i szybciej walka idzie :). Ale to zależy kto jak woli, jak masz tarcze, masz więcej obrony znowu jak masz dwa miecze więcej obrażeń zadajesz. Jedyną głupotą jest walka jednym mieczem, chyba że ktoś testuje się w trudnych warunkach. Co do łuków nic nie mam (szybko się przeładowują) znowu kusze przeładowują się pół godziny, ale jak kto woli. Magii używam jak chce się pobawić, kilku się magii się nawet nauczyłem, ale to raczej strata punktów nauki.
Nexxis:
Ja tam walczę mieczem jednoręcznym i tarczą ale niekiedy wspomagam się magią, która w GIII jest bardzo przydatna. Dzięki tarczy mogę się skutecznie bronić a dzięki broni jednoręcznej zadawać szybkie skuteczne ataki.
Casano:
Zdecydowanie w trzeciej części wybieram walkę, oboma mieczami. uważam, że jest to jeden z najlepszych sposobów walki wręcz. Szybkie, ataki, umożliwiają szybkie zniszczenie przeciwnika. Od pierwszej serii, do ostatniej, zawsze szkoliłem swojego zawodnika, pod względem walki na miecze, i nigdy tego nie żałowałem.
Co do magii, nie miałem do niej jakiegoś większego przekonania, chodź nie powiem, że jest to bardzo ważny element w grze. Jednak zawsze przyciągały mnie dobre ostrza.
kendzik:
Moja odpowiedź brzmi jak ta od Casano z małym wyjątkiem. Mianowicie "fala ognia"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej