Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak gracie?

<< < (3/3)

Elrond Ñoldor:
Gdy grałem w ów gre (pare tygodni temu), używałem najczęściej łuku gdyż najbardziej  preferuje tego typu broń. Walczenie łukiem ma swoje zalety, można zabić wroga gdy jest daleka bez uszczerbku na naszym życiu. Jednak gdy wróg nas zaskaczy albo jest za blisko, łuk jest zły. Dlatego oprócz walki łukiem szkoliłem się w walce mieczem, nie jednym rodzajem tylko we wszystkich rodzjach ( dwa ostrza, dwuręczny, jednoręczny, miecz + tarcza).

Onar:
Ja walcze mieczem i tarcza ale bede walczył dwoma ostrzami jak opanuje tą technike.Na odległość strzelam z kuszy bo to świetna broń na niektóre stworzenia.Często podczas rewolucji właże na jakiś dach i strzelam orków z kuszy. :P

Rakbar Nasard:
ja sie w gothicu zaciekawiłem tarczą i nią właśnie walczyłem przez pół gry a przez drugi pół to niszczyłem magią   która jest bardzo faina, różno rodna, ciekawa i potężna a od czasu do czasu walczyłem dwoma ostrzami ale nie za często bo mi sie nie chciło lecieć do Varantu do nauczyciela a jak sie nauczyłem to miałem wtedy trzy specjalizacje:
-Walka 2 brońmi
-Magia
-B.jednoręczna + tarcza
i wybrałem magie bo chciałem zobaczyc jakie są czary.

Huno:
Ja różnie walczyłem błyskawicą (czar beljara)+regeneracja many+200 many,albo walczę elbastro i tarczą królewską i 2 mieczami elbastro i miecz królewski

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej