Strefa pomocy > Gothic

Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?

<< < (16/46) > >>

WOLF47:
Ja tam wole walczyc broniami dwuręcznymi. Dlaczego? Są to potęzne i śmiercionośne narzędzia zagłady. Zasięg, moc- to jest to co moze ofiarowac nam dwuręczny oręż. I za to go lubie!

Faust2:
Ja najbardziej lubię walczyć bronią dwuręczną, przy wyszkoleniu na mistrza - fajnie się wtedy sieka orków i taka broń ma duży zasięg. Niestety jest ona trochę wolniejsza od broni jednoręcznej. Ostatnio gram też bronią jednoręczną i szkolę się u Scatty'ego, bo jest ona znacznie szybsza i można nią robić fajne combosy z obrotami    Przy odrobinie szczęścia można rozwalić przeciwnika bez uszczerbku na zdrowiu    Ale mimo wszystko najpotężniejsze są miecze dwuręczne. Co do broni dystansowej to wolę łuk. Pozdrawiam

Krzemin11:
Ja używam bronie białe (czyli 2 i 1 ręczne to dla niekumatych), na początku jak chyba każdy gram 1h, a potem hehe 2h najlepsza broń, żeby nie było przeszedłem Gothic'a magiem ale mi to nie pasowało

Lord Scorpio:
Powiem tak zawsze jest to połączenie, oczywiście jako Strażnik ÂŚwiątynny(niesamowita zbroja):
1. Miecze dwuręczne
2. Kusza
3. Magia (runy do 4go kręgu)

MrCzarnymen:
Jeśli chodzi o mnie bardzo lubiłem magię (tylko jako najemnik bo magowie ognia to mięczaki a do tego wody mają szpanerskie szaty) a zwłaszcza na szóstym kręgu kiedy było się praktycznie nieśmiertelnym  podczas rozdupczania hord orków i trolli. Dobre to były czasy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej