Strefa pomocy > Gothic
Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?
Tidus:
Magia/łuk
Magia - deszcz ognia,grom,meteor,słowo dominacji,czy zwykły fireball sprawia, że przeciwnik nie ma szans a i światło jest lepsze od pochodni...
ÂŁuk - zabijam podobnie jak magią wszystko przed dojściem moba do mojej osoby poza tym jak nie mam ochoty na magię to strzały + cicha śmierć...
r4d00:
Jak najbardziej kusze (te obrażenia ) i bronie jednoręczne. Ta szybkość ciosów i elegancja w walce...eh. Jak będę grał w Gothica III (na razie komp za słaby ), to będę się posługiwał dwoma broniami. Czasami też użyję jakiegoś czaru, ale to sporadycznie (Leczenie, Deszcz Ognia, Przyzwanie Demona, raz nawet Lodowej Fali użyłem xD).
Pzd.
Leviatan:
Ja preferuję broń dwuręczną, ponieważ fajnie wygląda bezimienny dźwigajacy gigantyczny topór, bronie te zadają dość spore obrażenia no i jak już mówiłem są fajne z wyglądu...Oraz w G2 to te bronie przewazają chyba ilością nad jednoręcznymi.
Looq:
Ja uwielbiam bronie dwuręczne, tylko jak bezi je na początku trzyma to głupio wygląda. Jak bezimienny nauczy się na mistrza walki nimi to je tak dumnie nosi do góry ostrzem przy dużych mieczach bardzo mi się to podoba. Jak zobaczyłem to po raz pierwszy to wtedy dopiero wiedziałem czym chce walczyć, bo do tamtej chwili używałem maii.
Nero:
Moja ulubiona : Broooń DwuuuuuuuuręęęęcznaA !!!!
Niema dużej różnicy w szybkości ataku ale zato jak walnie to lecisz poza orbite.
I lepiej sie wygląda z mieczem na plecach niż przypiętym do pasa.
Można też fajne kombosy odpicować: np przud przud lewo prawo lewo przud przud przud przud
po takim ataku nikt nie ma prawa przeżyć <NIKT>
[/URL][/img]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej