Strefa pomocy > Gothic

Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?

<< < (14/46) > >>

Amras:
Ja tam najbardziej lubie broń dwuręczną ponieważ zadaje duże obrażenia i jak się nią wyuczyć walczyć to zadaje szybkie i mocniejsze ciosy(oczywiście jeśli ma sie dużo siły).Ale magią też nie pogardzam jednym słowem magia też jest super

Haren:
Dla mnie ogólnie najlepsza jest magia. Nie lubię kiedy nachodzi na mnie kilku przeciwników i muszę kombinować żeby ich pozabijać, wolę wtedy użyć jakiegoś masowego zaklęcia. Albo po prostu zabijać przeciwników jednego po drugim z run. Tak jak na przykład w Gothic II z tchnienia śmierci .

Ankh-Morpork:
najfajniejszą , a także najbardziej przydatną "bronią" w gothicu jest magia. uwielbiam z niej korzystać, jest silna i fajna. najczęściej zanim przeciwnik dobiegnie do bezimiennego jest już martwy.szkoda tylko, że niektóre czary pochłaniają duże ilości many, jak na przykład krąg śmierci z G2. chociaż przyznam, że uwielbiam także zabijać przeciwników z innych broni, które zadają duże straty. jednakże musze przyznac, ze walka każdą bronią w gothicu jest dla mnie fascynująca  

Fortuno:
Ja najbardziej lubię topory. Mam do nich jakiś sentyment. Najwyraźniej kojarzą mi się z potężnymi wojownikami, którzy mają wiele siły by dzierżyć ciężkie topory. Dlatego lubię Nordmarczyków i Gorna:D:D Topory to symbol siły i mocy wojownika posiadającego takową broń.

wasal:
Ja grając w Gothic'a używam tylko i wyłącznie broni jednoręcznych i magii ognia, trochę zajmuje się też nekromancją  , ale to wszystko. Bronie jednoręczne są mocne i wytrzymałe, nie potrzebują dużo siły, szybko się nimi walczy, itd. Magia działa na dystans i ogólnie jest super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej