Strefa pomocy > Gothic
Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?
Dark:
Magia jest najłatwiejsza a najtrudniejsze oczywiście ciachanie mieczykiem.
Mimo wszystko wybieram jednak podstawową walke mieczem, a w niej preferuję leciutką i sprawną broń jednoręczną.
Pzdr
Czaroxxx:
Ja osobiście preferuję broń oburęczną. Dlaczego? Bo strasznie wygląda pan z mieczem takiej samej wielkości jak właściciel. Poza tym obrażenia też robią swoje a sposób w jaki ją bohater ją trzyma wygląda bardzo przyjemnie dla oka.
myrtana_gothic3:
Ja najbardziej lubie posługiwacd magią, szczególnie Innosa, ponieważ zadaje najwięcej obrażen. Moge powiedzieć, iż bie opłaca sie pakować w przywołania bo najemnicy i sługi są w gothic 3 kiepscy. Chociaż, gdy walcze stosjue na silne potwory magię Adanosa, aby zamroźić gościa, a następnie dobijam magią Innosa jaką powyżej wspomniałem.
\\rc:
* Nie wiem co ten link do WoG.de miał tu robić, na dodatek błędny- usunięto.
* Mówię Ci, popracujesz nad estetyką, inaczej w ogólnym rozrachunku stracisz wiele na tym...[/color]
TaoRan:
ja mam 2 typy ulubione bo zawsze przy sobie mam świetną kuszę którą zabijam część wrogów a pozostali jak dobie gną to wyciągam broń jedno ręczną i ich dobijam ale jedneak strzelanie z kuszy jest jedyne w swoim rodzaju dlatego to lubię najbardziej ale nie umiem tego wyjaśnić
Bela:
Ja najbardziej lubię bronie jednoręczne, walka nimi jest najbardziej widowiskowa i chyba łatwiejsza, człowiek jest szybszy a nie rusza się jak robokop podobają mi się kombosy w broni jednoręcznej. Mojego faworyta wspieram czasem kuszą, ale to tylko obejrzeć zza liczbę przeciwników póki mnie nie widzą. Broń jednoręczna to najczęściej i najchętniej używana przeze mnie broń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej