Strefa pomocy > Gothic

Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?

<< < (7/46) > >>

Lee 92:
Ja najbardziej lubie broń jedno i dwu ręczną . ÂŁuk ani magia nie spełnia moich wymagań w 100 % tylko broń jedno i dwu ręczna.  

Cesc:
Jeżeli o mnie chodzi, to różnie zależy to od tego do jakiej frakcji dołączę.
Ale najbardziej podoba mi się Magia i Broń jednoręczna.

Broń Jednoręczna - bo podoba mi się z wyglądu, jest szybka co daje możliwość zadania o wiele więcej ciosów niż broń dwuręczna. Pasuje do mojego stylu bycia.

Magia- wedle mnie to najpotężniejszą broń  w całej grze. Podoba mi się Ognisty deszcz, przyzwanie potwora. Robisz sobie armie szkieletów i idziesz na wojnę ;](innych stworów nie bo zaczynają walczyć między sobą). Ognisty deszcz pali wszystko co napotka, chociaż w pierwszej części gry nie ma aż tak wielkiej mocy jak w Nocy Kruka.

To tyle z mojej strony... Pozdro.

Dydu:
Staram się posługiwać wszystkimi rodzajami bronia. Staję się w tedy moja postać rozwinięta, ale zbyt rozwijanie wszystkiego po troch osłabia bohatera. Na początek używałem broni jednoręcznej ale im dłużej grałem i udoskonalałem się zaczołem władać bronią dwuręczną. Magia się też przydaje kiedy chcesz się uleczyć czy przystąpić do ataku większej liczby wrogów. Luk bardziej preferuje jest szybsza co zadaje mniejsze obrażenia niż kusza. Zew walki i polowania jest cudowny. Każdy jednak z nas ma własny punkt widzenia i ulubioną broń. Są jeszcze oczywiście inne bronie w innych częściach. Moją ulubioną jest....

Gonzo:
Ja najbardziej z tego zestawu lubie magie. Zapewnia ona wspaniałe efekty swietlne, a przy tym nie jest monotonna. Są jej różne rodzaje od niewinnej wodnej po smiercionośną czarną.

Pozatym walka bronią jednoręczną, szybka, wyrachowana i zabójcza   .

Radzę zacząć pisać bardziej rozbudowane posty. [Arthas]

_Snopek_:
Osobiście w GI jako magiem grałem tylko raz i nie zbytnio przypadło mi to do gustu. Tak więc grając w tę część gry uzbrajam się zawsze w łuk i broń jednoręczną. Na początku osłabiam przeciwnika kilkoma strzałami a później dokańczam dzieła za pomocą szybkiego miecza. Czasami wspinam się na skały i tylko rażę przeciwnika pociskami, a jak widzę słabego potwora to zabijam go z miecza gdyż ilość naboi jest ograniczona i szkoda marnować każdej strzały która później może okazać się bezcenną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej