Strefa pomocy > Gothic

Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?

<< < (35/46) > >>

Crayer:
W Gothicu I zazwyczaj posługuję się bronią dwuręczną. Jednoręczną sobie odpuszczam bo ma mniejszy zasięg. Przeważnie nie używam broni dystansowej. Nie pakuje w zręczność tyle co w siłę. Kiedy już mogę uczyć się Kręgów resztę punktów pakuję w manę (wcześniej mam tylko zwoje). Czyli jeśli widzę orka najpierw kula ognia, a potem gdy jeszcze żyje kilka ciosów mieczem 8).

Julian:
Ja uzywam najczęściej miecza 1 ręcznego o jest najlepszy :P

Ainur:
Ja najbardziej lubię posługiwać się bronią jednoręczną,ponieważ jest szybka,nie wymaga dużych umiejętności oraz niektóre zadają duże obrażenia,a niektóre nie i to jest ich minusem. Magią nielubię się posługiwać ponieważ jakoś trudno w G1 posługiwać się nią. Ale bronią dwuręczną też się lubię posługiwać ponieważ zadaje duże obrażenia, a jednoręczna dosyć małe. łukami i kuszami jakoś nielubię się posługiwać,to na tyle.

gumbas18:
Ja uwielbiam miecz jednoręczny. Ma słabe obrażenia ale za to jest szybki i kiedy wyprowadzę jeden cios to przeciwnik nie zdąży mnie zaatakować ponieważ ja zdążę wyprowadzić kolejny cios. Lubie też łuki ponieważ lubię jak się celuje z niego do zwierzyny i fajnie wygląda

Szeregowiec Kabanos:
KUSZA... to moja ulubiona broń, w G1 jak i w G2 gdy tylko mam szanse użyć kuszy robię to, kusze jak dla mnie to najdoskonalsze bronie w grze, uwielbiam patrzeć jak wróg pada po celnym strzale z kuszy. na 2 miejscu postawie B 2reczna ponieważ bardzo przypadła mi do gustu. a na 3 magie ale żadko jej używam :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej