Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Gry-Online
Maksous:
Osobiście w gry online gram jak mi się doszczętnie nudzi. Chociaż czasem można natrafić na jakąś ciekawą grę nad którą można spędzić dużo czasu. W gry online najczęściej grałem gdy chodziłem do 1-4 klasy podstawówki. Teraz jakoś szczególnie gry on-line mnie nie rajcują.
Visor:
No cóż gry online na takich serwisach jak www.gry coś tam itp. są zbędne. Powodów dla których takie gry są marnowaniem czasu jest wiele. Są one między innymi bardzo proste i niezbyt piękne w porównaniu do zwykłych gier choćby z przed paru lat. Gierki te są nie dość że proste do przejścia to brak w nich jakiegoś ciekawego pomysłu. Większość z nich to skakanie jakimś ludzikiem po poziomach czy proste strzelanie do wszystkiego co się rusza z widokiem 2D. Choć dla wielu że tak powiem niewyżytych ludzi mają one dobre strony. W końcu połowa z nich to gry erotyczne które pewnie nie odbiegają jakością od reszty.
Czyli ogólnie są to proste, cukierkowe i banalne gierki dla 8-latków którzy zdobyli internet. Choć większość z nich pewnie i tak będzie grała w te XXX...
P.S : Mi gierki online przypominają trochę gry na Pegasusa .
Boba Fett:
Z grami MMORPG zetknąłem się pierwszy raz u kumpla, gdy ten grał z Mu Online. Cóż, spodobało mi się i to był jeden z wielu powodów, dla których chciałem posiadać swoje łącze internetowe.
Po jakimś czasie spełniło się moje ,,marzenie" i wreszcie sam mogłem nabijać sobie levele (ponad rok grałem w tego Mu)... Następnie przewinęły się takie gry, jak ROSE, Maple Story, Gunbound, WarRock (a pewnym stopniu nawet Sacred)...
Cóż, przez dwa lata grałem w tę czy inną online'ówke, gdyż po prostu kręciło mnie to.
Teraz za to już mnie tak do tego nie ciągnie. Uważam, że takie nabijanie poziomów nie ma większego sensu i niczemu nie służy (prócz straty czasu lub może nawet uzależnieniu). Dlatego teraz nie interesują mnie takie gry (choć mam jeszcze na kompie Maple Story... ale nie wiem po co ). Do tego dochodzą różnego rodzaju Ogame'y, itp. Jak napisałem powyżej - kompletna strata czasu, który aktualnie jest dla mnie cenny i staram się go poświęcać forum (temu oczywiście) oraz rozmowom na gg (załatwianiu swoich spraw).
Takto jeżeli mam czas na rozgrywkę (tj. na gry), to w ruch idzie Soldat, który jest po prostu niezastąpiony.
Gold_Dragon:
--- Cytat: Travis ---Witam! Chciałbym poruszyć temat o grach online. Ja osobiście uważam, że gry online, to strata czasu. Raz siedziałem przy jednej grze przez pół dnia, a w niej nie było nawet opcji ''save'', więc szlag mnie wtedy trafił. Teraz w nie nie gram, ponieważ mam wiele innych zajęć na głowie i uświadomiłem sobie, że są one tylko dla zabicia czasu. Wiem, że ci którzy nie mają gier komputerowych lub na nie ich nie stać, to w nie grają. Nie mam nic przeciwko. Ale bez przesady, żeby ci, którzy mają gry komputerowe, to grali w gry-online. Ja wiem, że niektórzy bardzo je lubią, ale moim zdaniem, uważam, że to ogromna strata czasu. Np. moglibyśmy w tym czasie posprzątać pokój lub wyjść na dwór, niż siedzieć przed tymi durnymi grami online. Nie mówię o zwykłych grach oczywiście. Proszę o wypowiedzi na ten temat. Z wyrazami szacunku....
--- Koniec cytatu ---
Ja uważam że gry online są fajne można zlać innego gracza na pvp lub na job war albo gild war czasami można poznać fajnych ludzi (dziewczęta :) ) Travis w grach online nie ma opcji save bo serwer sam robi save co chwile :P spróbuj zagrać w silkroad online oficjalna strona www.silkroadonline.net polska strona www.silkroadonline.com.pl jest to bardzo fajna gra POLECAM JÂĄ KAÂŻDEMU :)
Anmarius:
--- Cytat: Gold_Dragon ---Ja uważam że gry online są fajne można zlać innego gracza na pvp lub na job war albo gild war czasami można poznać fajnych ludzi (dziewczęta :) ) Travis w grach online nie ma opcji save bo serwer sam robi save co chwile :P spróbuj zagrać w silkroad online oficjalna strona www.silkroadonline.net polska strona www.silkroadonline.com.pl jest to bardzo fajna gra POLECAM JÂĄ KAÂŻDEMU :)
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że można poznać na niektórych gierkach fajnych, miłych ludzi, np. Marian's World.
Co do saev'a, to mi jakoś serwer wtedy nie zrobił....
--- Cytat: Casano ---Ja również nie jestem jakimś wielkim fanatykiem gier - online. Jedyną grą, w którą grałem przez sieć jest "Lineage". Gra która można powiedzieć mnie wciągnęła, na jakiś tam okres czasu. Może i nie zrobiła na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, jednak prawda jest taka, że jak ujże grę, która przypomina czym kol wiek Gothic'a, zaraz mnie interesuje. I tak właśnie było z ową grą. Nie mam jakiś uprzedzeń ogólnie do gier online. Jednak prawda jest taka, że gra ta zżera dużą ilość czasu, i dzień przy takich gra mija bardzo szybko.
--- Koniec cytatu ---
Ale, dzień przy zwykłych grach, które wciągają, mija tak samo szybko, jak się gra w gry online. Ja kiedyś spróbowałem zagrać w grę sieciową typu Lineage, ale mnie w ogóle nie wciągnęła...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej