Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ASG

<< < (2/4) > >>

DeadFish:

--- Cytat: Travis ---Hmmmm... DeadFish, ale jeśli kupiłeś kałacha za 120 złotych, to on nie może tak szybko nawalać, ponieważ po każdym strzale trzeba go przeładowywać :p Hmmmm. Co do magazynka hi-cap, to może być, ale jest o wiele mniej realistyczny.
Pozdrawiam...

--- Koniec cytatu ---

Ke? Przecież to elektryk    lol  

Anmarius:
Elektryk? Chyba się pomyliłem co do tego. Właśnie patrzyłem i zobaczyłem parę takich. Zwracam honor    A ile ma fps??

Pozdrawiam...

DeadFish:
fps? Niestety nie wiem ile bo nie podali, jednak 0,6J oraz zasięg (skuteczny) 20-25 metrów. Jak na tę cenę, nie spodziewam się niczego więcej.
Teraz kupuję mundur, trochę oporządzenia i zbieram na nowy karabin, a mianowicie na TO

Vedin:
Witam, myślałem, rejestrują  się na tym forum, że bedę tylko czytał, ale jak natrafiłem na temat bliższy mojemu sercu,zmieniłem zdanie.
Wracają do tematu
Moje 3 grosze
Obecnie posiadam Ak-47 Cyma, shotguna M47 DE i Sig sauer P90 od UHC, ale czekam na FN SCAR'a od CA.
Z poważaniem Verdin.

DeadFish:
  Jestem już szczęśliwym posiadaczem AK74 cymy, konkretnie TEGO karabinu. 500zł - i można już porządnie grać. Wszystkim polecam zakup tego karabinu, za tą cenę naprawdę nie sądzę że można znaleźć coś lepszego. Piękne 330fps.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej