Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ASG

<< < (4/4)

Boba Fett:

--- Cytuj ---1. Czy jeżeli się dostanie takim shotgunem 1,3 J to czyli czuć uderzenie kulki ? (przez ciuchy).
--- Koniec cytatu ---
Pewnie tak, w końcu musieli jakiegoś powera tej broni dać, by się można było nią strzelać. Bo co to za zabawa ganiać się z postolecikami na golasa, by coś poczuć? Lepiej, jakbyś podał siłę w fpsach.

--- Cytuj ---2. Ile kosztuje tuning broni ?
--- Koniec cytatu ---
To zależy, co chcesz w niej stuningować/dokupić. Acz zazwyczaj to nie są tanie rzeczy. :P

--- Cytuj ---3. Ile max czasu będzie służył ?
--- Koniec cytatu ---
To jest pytanie względne. To zależy, kiedy go zepsujesz. :P Nie każda Toyota wyprodukowana w dniu 10.10.2010 zepsuje się dokładnie tego samego dnia co inne.

--- Cytuj ---4. Jakie znacie formy gry ?
--- Koniec cytatu ---
Erm, zwykłe strzelanie? :D Prócz tego infiltracja, CTF i typowe TDM i DM.

Cesc:

--- Cytuj ---Pewnie tak, w końcu musieli jakiegoś powera tej broni dać, by się można było nią strzelać. Bo co to za zabawa ganiać się z postolecikami na golasa, by coś poczuć? Lepiej, jakbyś podał siłę w fpsach.
--- Koniec cytatu ---

No fakt. Siła w FPS: koło 360 (nie pisało na stronie, tylko sobie obliczyłem na takiej jednej stronce nie podam linku bo reklama :) ).

--- Cytuj ---To zależy, co chcesz w niej stuningować/dokupić. Acz zazwyczaj to nie są tanie rzeczy. Język
--- Koniec cytatu ---

Części, żeby jeszcze dalej leciało ;]

--- Cytuj ---To jest pytanie względne. To zależy, kiedy go zepsujesz. Język Nie każda Toyota wyprodukowana w dniu 10.10.2010 zepsuje się dokładnie tego samego dnia co inne.
--- Koniec cytatu ---

Wiem, że się nie da podać poprawnej daty. Pytam po prostu ile Shoutgan wytrzyma, bo one są sprężynowe, a jak wiem to sprężyna zaraz "siądzie"

--- Cytuj ---Erm, zwykłe strzelanie? Chichot Prócz tego infiltracja, CTF i typowe TDM i DM.
--- Koniec cytatu ---

A dokładniej :P

Boba Fett:

--- Cytuj ---No fakt. Siła w FPS: koło 360
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, że Twój kolega poczuje, jak mu przysolisz w dupsko z tego shotguna. Nie masz się co martwić, siła niezła. ;)

--- Cytuj ---Części, żeby jeszcze dalej leciało ;]
--- Koniec cytatu ---
Ciężko, nie za bardzo jestem w stanie Ci tutaj dopomóc. Wiem, że w przypadku karabinów co nieco pomaga tłumik...

--- Cytuj ---A dokładniej :P
--- Koniec cytatu ---
Infiltracja - czyli wsiąkanie. Jedna drużyna musi się wkraść do bazy drugiej drużyny, zabrać coś z niej i zazwyczaj powrócić.

CTF - obie drużyny mają flagi bądź podobnego typu rzeczy o tym samym przeznaczeniu - w tym wypadku każdą drużyna ma za zadanie wykraść ów ,,rzecz" drużynie przeciwnej i wrócić do swojej ,,bazy", w której koniecznie musi się znajdować Wasza ,,rzecz".

TDM - strzelanina drużynowa, czyli wygrywa ta drużyna, która zabije wszystkich członków wrogiej drużyny.

DM - każdy na każdego.

Metztli:

--- Cytuj --- Bezwzględnym wymogiem jest noszenie podczas zabawy sprawdzonych i najlepiej przeznaczonych do tego celu okularów lub gogli ochronnych. Mimo że airsoft jest mniej bolesny od paintballu a ślad po trafieniu przypomina kształtem i wielkością ugryzienie komara to warto zwrócić uwagę na to, że wystrzelona tutaj kulka, przy trafieniu szczególnie w oko może być bardzo groźna.
--- Koniec cytatu ---
Przez to właśnie uznałam że to nie jest zabawa dla mnie, jak to kumpel wrócił ze stupkami na twarzy, a jego brat przez długi czas musiał zrezygnować z wielu przyjemności bo zdjął google podczas strzelanki... Ech ci faceci, nic nie uważają ;) Bo był czas że miałam bardzo dużą ochotę przyłączyć sie do teamu, zwłaszcza że znam parę osób które należą i miała bym z kim jeździć na strzelanki. Raz nawet uczestniczyłam, jako zakładnik. W opuszczonym budynku. Przyznam że bardzo mi się to spodobało, choć w pewnym momencie bałam się że mnie zostawili, tak było cicho... Czasami jak sobie tak wyobraże siebie w moro, z bronią to aż mi się chce sięgnąć po całe oszczędności, wejść na stronę, kupić i zakomunikować kolegom że chcę się przyłączyć. Ale to zwykle chwilowa fanaberia;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej