Gdzie mógłbym znalezc nastepujace rosliny:
- Czarne Ziele (Było tu raz wspominane, aczkolwiek powiedziano iz jest np. w Starej Kopalni - a tam jest jedynie sporo Kruczego Ziela)
- Nasiona czerwonego Buka
- Nasiona wysokiego Dębu
Byłbym wdzięczny za dokładniejsze lokacje, gdzie nie musiałbym pokonać kilkudziesięciu Orków itp. ;]
Edit:
Problem rozwiązany, podam aczkolwiek dla przyszłych ludzi z podobnym problemem gdzie znalazłem te 3 dość rzadkie składniki, potrzebne do questu z Alchemikiem:
Czarne ziele - Jaskinia niedaleko bramy do Obozu na Bagnie (Koło niej znajduje się stadko kretoszczurów i stary aligator, a w środku cmentarzyk z dwoma orkami - elitami w środku)
Nasienie czerwonego buka - Kiedy idziemy WYTYCZONÂĄ ścieżką spod bramy Bractwa ÂŚniącego po drodze znajduje się kilka głazów, na jednym z nich znajdują się owe nasiona (podświetlenia przedmiotów które można podnieść, sprawią iż będzie on dość widoczny) ,obok tego głazu znajduje się zbiornik wodny, który prowadzi do dwóch następujących po siebie wodospadów
Nasienie wysokiego dębu - Na głazie w pobliżu starożytnej areny (przykro mi ale nie umiem wskazać dokładniejszego miejsca, kiedy zboczysz w stronę areny z ścieżki Stary Obóz - Bractwo, myślę iż powinieneś głaz z nasieniem zauważyć)