oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Edit.../// nie umiem nigdzie znaleźć patcha 1.03 proszę o pomoc...
jeszce linki do patcha 1.03http://gothic.gram.pl/download/index.php?act=view&id=74http://rapidshare.com/files/27152568/MTpatch_103.exe.htmlJak grałeś bez patcha 1.03?
Dostane jeszcze mape z tymi wszystkimi ludzimi od kruka , hełmami , fajnymi mieczami , fajnymi zbrojami i z miejscem gdzie znajduje się ta arena (jestem w 1 rozdziale , gram czasami na kodach , za drugim razem będe grał bez kodów)
Jeśli to pytanie do mnie to grałem w Gothic'a 1.00 sam nie wiem dlaczego:(. Dziękuję wam za pomoc w znalezieniu patcha. Kryha a co do pytania to może znalazłaś ten szyszak: Jak est most i strażnicy to tam jest podwodna grota tzn. tam idzie wpłynąć tylko żę tam nigdy nie byłem Kryha wiesz o co moi chodzi?;>
Nie graj na kodach,szkoda fajnej zabawy, a mapy takiej nie będzie. Do areny jeszcze daleko, musisz być bardzo wyszkolony.W tej grocie nic nie ma. Czy byłeś w grocie za wodospadem, ona jest kolo groty z goblinami przy starej kopalni. Spróbuj ściągnąć patcha na inny komputer i prześlij sobie mailem, u mnie zadziałało, tez miałam taki problem jak ty.
a co do tego patcha to próbowałem na 2 kompy i nic;/ wciąż ten sam błąd;-) no cóż sprubóje jeszcze u siebie jeśli nie pójdzie to nici z patcha. Kryha dzięki Ci za pomoc:*
Jeśli to pytanie do mnie to grałem w Gothic'a 1.00 sam nie wiem dlaczego.
Nie zauważyłam tego wcześniej, ale jeżeli grałeś Gothic 1.00 to powinieneś najpierw zainstalować patcha 1.01, a dopiero potem 1.03.
To nie jest normalne, śmiem podejrzewać, że nie jesteś ... w MT. Jaką planszę widzisz, kiedy wgrywasz grę? Powinna być plansza z napisem Mroczne Tajemnice i z czachą. Poza tym kiedy rozmawiasz z Thorusem tych potworów nie ma jeszcze w lokacji.
Ta fajnie, zainstalowane cacy 1.3 jest ekran z czaszką, wchodze przez gothicstarter ale jak biore nową grę to przy 3/4 się wyłącza i wyskakuję jakis błąd... Ohh dlaczego ja nie mam szczęścia/....
Tak robie tylko on bierze 10 rzeczy a nie 1.