Normalnie jednym słowem lol xd. Dałem Thorusowi 1000 bryłek rudy które zarobiłem na arenie, bo chcialem szybciej miec ten amulet sily, aby moc zalozyc skorzana zbroje, ktora kupilem sobie od Fiska za 1100 brylek, ktore rowniez zarobilem na arenie (normalnie bym nie wydawal bo to w sumie slaby pancerz, ale biorac pod uwage takie fakt, ze po pierwsze ta zbroja przytuliscie mi sie podoba, a po drugie na arenie zarobilem 16k, to sobie kupiłem. Ale nie w tym problem. mam 20 sily (2 lvl) a żeby używać pancerza trzeba 25. Tak więc, jako że pamiętałem, iż po zaniesieniu listu magom ognia Torrez daje nam pierścien ktory dodaje 5 do sily, zaplacilem Thorusowi i wszedlem tam do głównej części zamku. Skierowałem się do magów ognia... a tu nagle patrze, jakieś dwa czarne typy wylatują na mnie z mieczami. Zanim mnie zabili, zdążyłem zauważyć iż nazywają się Zabójca: Codename 47 (czy jakoś tak podobnie). Normalnie spadłem z krzesła. O co do cholery z nimi chodzi i skąd oni się tam wzięli? ÂŚwietny joke ale żeby się jakoś do magów dało rady dotrzeć xD