Nie wiem czy to pytanie padnie po raz setny czy tez pioerwszy, w kazdym razie takowego nie znalazlem (moze za malo szukalem, nie wiem, a mkoze po prostu nie ma). W każdym razie mam pewien problem. Pobrałem sobie MT, pobrało się na pewno dobrze bez żadnych błędów (pobrałem z downloadu na TG ;]) rozpakowalem no i zaczynam instalacje. Czytam co trzeba, tak dla uniknięcia później jakichś przykrych niespodzianek, ustawiam sobie odpowiedni katalog, klikam ok. I instaluje sie. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że kiedy instalacja się rozpocznie, a w sumie zacznie się rozpoczynać, czyli jeszcze przy 0% (pisze ze w tej chwili instaluje deinstalację (lool)) program nstalacyjny po prostu się zawiesz i mozna tak czekać w nieskonczoność a i tak nie ruszy. Kiedy klikne dwa razy myszką wyskakuje mi brak odpowiedzi i juz mam pograne. Nie wiecie może jak temu zaradzić? Bo na prawde mam wielką ochotę zagrać sobie w MT no i przydarzyło mi się coś takiego.
EDIT: dobra, problem się jednak sam rozwiązał. W instalatorze nie bylo tego widać, ale jednak się instalowało. Post można usunąć... byleby ktoś nie wpadł na pomysł że miałem ochotę sobie pospamowac. Ot, jestem zwyczajnie niecierpliwy

. Sorry ;]
Niech zostanie dla przyszłych pokoleń...niecierpliwych pokoleń
- IsentoR