Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (20/138) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---Moim następnym problem jest znalezienie spodni Siekacza, gdzie one są bo u Gomeza nie mogłem znaleźć.....
--- Koniec cytatu ---

One są prawdopodobnie w jednej ze skrzyni w tej komnacie Gomeza. Obok tronu masz takie dwie skrzynie, w jednej z nich a jak nie to sąsiednie komnaty magnatów sprawdź

West:
Jak zabić ognistego strażnika, który znajduje się w podziemiach u pradawnych ?? Nie jestem magiem a mieczem tego wykonać się nie da.

PS. Jeśli chodzi o punkt 2 w moim poprzednim poście to problem został zażegnany :)

Isentor:

--- Cytat: West ---Jak zabić ognistego strażnika, który znajduje się w podziemiach u pradawnych ?? Nie jestem magiem a mieczem tego wykonać się nie da.

PS. Jeśli chodzi o punkt 2 w moim poprzednim poście to problem został zażegnany :)

--- Koniec cytatu ---
Da się tylko trzeba mięć porządne skille...Tak to już jest w MT z poziomem trudności jednak ognisty strażnik jest zwykłym podrasowanym ognistym golemem a takiego najłatwiej ubić z jakiegoś lodowego czaru. Skombinuj sobie kilka magicznych zwojów z magii wody i zabij nimi strażnika.

West:

Hmmm...skille ?? Chodzi o siłę ?? Jeśli tak to mam 95 i 50pkt do wykorzystanie też nie ma gdzie.

A jeśli chodzi o czary to nie mam skąd ich wziąć, bo jestem w świątyni pradawnych, a tam nikt nic nie sprzedaje :|

Thoro:
Możesz go zabić pięścią beliara, jednym uderzeniem. Generalnie wystarczy mikstura szybkości aby wykraść tą broń z pod oka kamiennego strażnika. Artefakt znajdziesz w kamiennym kręgu, nad "twierdzą" (bardziej pasuje określenie zagroda   ) trolli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej