Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (19/138) > >>

MeGorT:

--- Cytat: West ---Witam!
Mam kilka pytań związanych z tym modem:

2) dotarłem do fanatyków (dopiero w 3 rozdziale) i wykonałem zadania xord'a zabiłem wysłannika Cor Caloma, ale w menu rozmowy z xordem nie mogę tego potwierdzić przez co nie mogę spotkać się z przywódcą fanatyków :(

3) najmniejszy problem nie chce za mną łazić smok, nie wiem czemu :P

Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

--- Koniec cytatu ---

2 -- Miałem ten sam błąd, nie pomijając już Palermo  ale poziomki mówili już że jest to błąd i że poprawią Fanatyków w Patchu.

3 -- Za mną też nie chce łazić....  Może to cię powinno pocieszyć  
-----------------------------------------------------------------------------------------------
1) Mam taki problem, mianowicie dostałem zadanie od Thangora z tą Rudą, gadałem z Ratfoldem (ten koło Draxa) i ten mnie wysłał do Cronosa, tyle że problem tkwi w tym że Cronos nie chce ze mną o tym kadać (nie ma właściwego dialogu).....

Arthas:

--- Cytuj --- 1) Mam taki problem, mianowicie dostałem zadanie od Thangora z tą Rudą, gadałem z Ratfoldem (ten koło Draxa) i ten mnie wysłał do Cronosa, tyle że problem tkwi w tym że Cronos nie chce ze mną o tym kadać (nie ma właściwego dialogu).....
--- Koniec cytatu ---

Musisz najpierw udać się do kopalni i zdobyć paczkę od osoby, która stoi za całym interesem. Po wejściu do kopalni pomów z Drakiem, a następnie udaj się do Alepha po potrzebne informacje. Sprzeda ci je za 100 bryłek rudy. Okaże się, że to hutnik Wąż wytapia na lewo rudę. Wąż zdradzi nam imię kupca jeśli uporamy się z pełzaczami. Po wykonaniu zadania dowiemy się, że jest to kupiec Alberto, który stoi zaraz koło Iana. Po otrzymaniu rudy mamy kilka możliwości - między innymi możemy dogadać się z Magawi Wody, oddać przesyłkę Thangorowi bądź też powiedzieć o wszystkim Ianowi.

Kizi:
Witam!
Wygrałem na arenie i Skrzypek za mną biegał, poszedłem spać, a go już nie było. Gdzie on może być?

PS. Czy ktoś mógłby powiedzieć, gdzie jest obóz fanatyków.

Thoro:
Z powrotem przy arenie...

--- Cytuj ---PS. Czy ktoś mógłby powiedzieć, gdzie jest obóz fanatyków.
--- Koniec cytatu ---

Na przeciwko chaty Calavorna.

MeGorT:
Mam parę problemów...
Od dawna próbuję zakończyć misję z Kowalem Sandem
Mam już wszystką żywność o jaką prosił, jak do niego zagaduję to raz jest dialog z tym że chcę mu oddać jedzenie a raz nie ma ( tak na zmianę ). Z tymże że jak już pojawia się dialog to jak mu oddaję jedzenie to jest dziwna sytuacja albowiem nie mogę wyjść do Menu ( Esc ), nie pojawiają się imiona nad npc'ami, nie mogę z nikim rozmawiać, brak jakichkolwiek czynności. Nie wiem może to jakiś bug jest....
Moim następnym problem jest znalezienie spodni Siekacza, gdzie one są bo u Gomeza nie mogłem znaleźć.....
Pzdr...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej