Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Arthas:
Zostałem Strażnikiem w obozie przy kopalni, mam już ciężką zbroję i dostałem od Kruka dwa zadania. Jedno z nich dotyczy zaginionych kopaczy i ma związek z możliwością zostania Magnatem, zaś drugie nosi nazwę "Przemyt Rudy" i tutaj pojawia się moje pytanie - jak wykonać tego questa?
Kruk wspomina coś o Strażnikach z obozu, którzy powinni coś wiedzieć o przemycie rudy, jednak z nikim nie mogę nawiązać żadnej opcji dialogowej na temat tego zadania, a chciałbym mieć je już z głowy...
Thoro:
Dołączam się do pytania, również nie mogę go zakończyć a nie chcę mi się truć Sheregarowi dupy na gg .
Możesz porozmawiać jeszcze z szefem przemytników, i bodajże kilkoma osobami w kopalnii bo z tego co pamiętam oni coś o tym mówią ale to raczej nic szczególnego.
West:
Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa :
Gdzie znajdę Ciernistą Paproć?? Chodzę po całym podziemiu, wybiłem większość zwierzaków, a tego chwasta znaleźć nie potrafię.
Thoro:
Też miałem z tym problem. Na przeciwko Eline i jej namiotu jest taki jakby kamienny mostek, na przeciwko niego są drzewa i kilka w tych krzaków. W tych krzakach znajdziesz co najmniej 3 cierniste paprocie. Zrobiłbym Ci screena ale nie chce mi sie odpalać gry tylko dla tego. Liczę że sobie poradzisz.
West:
Wyżej Arthas pisze, że aby móc zostać magnatem to trzeba wykonać zadanie z zaginionymi kopaczami. Teoretycznie wykonałem to zadanie, ale Melkorowi oddałem klucz wcześniej niż powinienem. I tutaj moje pytanie czy można zostać w inny sposób magnatem ?? Czy już nie mam na to wpływu ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej