Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
LONYSARD:
Negocj@tor masz problem z Belecostam ??
hahahahahah !!!
Pomogę ci , jak zdobędziesz Pięść Beliara i masz wyjść ze świątyni pradawnych ,
to idziesz idziesz idziesz aż widzisz strażnika , wyrzucaż broń , idziesz do niego po kryształy i doświadczenie ,
cofasz się bo oręż i wyjmujesz ją by ten zaczoł gadke " co chcesz z nią zrobić ", przechodzisz koło niego do teleporu a on ci jej niezabieże .
NO I JESTEÂŚ W OPUSZCZONEJ KOPALNI Z PIĂÂŚCIÂĄ BELIARA , nią go pokonasz jednym uderzeniem
Maksous:
To z orkami to na pewno jest błąd, bo u mnie atakują nawet orców których sam przyciągnę. A z Palermo miałem tak samo. I jeszcze pisze po raz któryś że mam problem z pradawnymi jeśli ktoś coś na ten temat wie to niech mi napisze. A tu jest ten post w którym objaśniam co mi się stało:
--- Cytuj ---Albo może nie, mam jednak problem z pradawnymi:
Przeczytałem księgę 7 kroków i wykonałem następujące zadania:
Pobił mnie ten gostek (nie pamiętam imienia).
Dałem jednemu z wojowników bimber.
Przeżyłem oba uniesienia tej kobitki, pomogłem jej pupilkom (przyniosłem rośliny)
Pokonałem wrednego czarnego maga
Podmieniłem krew i dałem ją zdrajcy (co prawda zabiłem ogniociernię ale chyba nikogo to nie obchodzi)
Pomogłem temu gostkowi co miał za przyjaciela urizjela (trzeba było go gatkom szmatką namówić)
zostałem zmuszony do oddania dotyku beliara (obiłem nim każdego pradawnego ale potem ten gość przy teleporcie do normalnego świata mi go wziął).
dodam jeszcze że wybiłem każdego potwora w zasięgu wzroku i wogóle w tej jaskini.
I nadal nie mogę pogadać z ich przywódcą sad.gif . A i obiłem każdego pradawnego z dotyku Beliara
--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
morda:
Gdzie dokładnie jest alchemik? Bo nie ma go przy Popo.
Maksous:
Najprawdopodobniej masz buga. Może ktoś zna kod na przywołanie alchemika ale musiałby się na ten temat wypowiedzieć jeden z twórców moda. Możliwe że źle szukasz. Możesz także odinstalować i zainstalować ponownie grę (powinno pomóc). Albo wczytać wcześniejszy save (jeśli taki posiadasz)
MeGorT:
--- Cytuj ---Gdzie dokładnie jest alchemik? Bo nie ma go przy Popo.
--- Koniec cytatu ---
Bardziej Prawdopodobne jest to że jesteś bodajże w trzecim roździale, a wtedy alchemik zostaje chyba uwięziony, a ty musisz go uwolnić, tylko nie wiem dokładnie gdzie zostaje uwięziony. W zamian ci się odwdzięczy, proponuje ci poczytać sobie solucję w której o tym wszystko pisze. Jeżeli jednak nie jesteś w trzecim rozdziale, to proponuje się przespać...i może wtedy będzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej