Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Maksous:
--- Cytuj ---A i jeszcze jedno pytanie : jestem w podziemnym swiecie i w z tego ognistego straznika nie wypadł mi żaden kryształ tylko jego serce. Co jest? Aha, jest już jakiś pacz?
--- Koniec cytatu ---
Ten kryształ jest obok ognistego golema.
--- Cytuj ---Czy jesli teraz przypuszczalnie bym sie dolaczyl do obozu przy kopalni [jeszcze nie gadalem z Kazzmirem po zabiciu krolowej pelzaczy] to potem moglbym dolaczyc sie do pradawnych? I czy bede mial mozliwosc zostania jakims magiem?
--- Koniec cytatu ---
Jak dołączysz do pradawnych to nie możesz być strażnikiem.
A co do moich pytań to są nadal aktualne. Nadal nie mogę sobie poradzić z pradawnymi
Thangor:
Wiecie co?! mnie te MT troche denerwują.Np.jak ide z tym Palermo wybic tych zwiadowcow z sekty to on sobie stoi obok nich i nic nie robi a oni tylko we mnie walą albo jak orkowie napadają na obóz łowców to oni sie zacinają i nic nierobią Tak ma byc czy to jakies błędy w grze???POZDRO
MeGorT:
Są to błędy, ale Poziomki mówili już że poprawią to w patchu.....najlepiej poczytaj sobie parę postów wyżej to się dowiesz o co biega Pzdr....Jeśli chodzi o Fanatyków to już mówiłem że też miałem z nim problemy, ale chyba i tak większość z nimi je ma. ÂŁO nie atakują gdyż zauważyłem że ÂŁowcy atakują tylko Orków tylko wtedy kiedy sami napadną na Obóz. Jednak kiedy ty ich ściągniesz na obóz to oni nie będą atakować orków, a orkowie nie będą atakować łowców....
Negocj@tor:
A z tym Belecostam tym paladynem-zdrajcom to przesadziliscie, on mnie zabija zanim zkoncze z nim dialog... mam jeszcze 1 problem gra wylacza mi sie jak robie tp do tej wyspy z Urizielem :/ tak to wszystko ok.
Thoro:
--- Cytat: Negocj@tor ---A z tym Belecostam tym paladynem-zdrajcom to przesadziliscie, on mnie zabija zanim zkoncze z nim dialog... mam jeszcze 1 problem gra wylacza mi sie jak robie tp do tej wyspy z Urizielem :/ tak to wszystko ok.
--- Koniec cytatu ---
Ha, Wy się czepiacie dialogów w MT. To jest ponad wszystko .
Negocj@tor, napisz normalnie oco Ci chodzi z zachowaniem zasad polskiej pisowni i poprawnej składni bo na prawdę nie każdy jest języko znawcą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej