Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (15/138) > >>

Krasnoludek:
Aha, dziękuję za odpowiedź. Następny problem : po wejściu do świata pradawnych życie zmniejszyło mi się (maksymalne!) z ok 500 na lekko ponad 200! Czy tak  ma być? Aha i gdzie pobrać pacza/nową wersję bo na forum the modder cały czas mówią, że już poprawili X a u mnie to X dalej nie działa.

EDIT: A może to Narządy Królowej robali mi obniżyły życie... bo... je zjadłem...?? Czy one zmniejszają Pż?

shergar:
Zjadłeś narządy :D Pfujjj...

Kod na poczakę: insert orepack

Gdzie jest ta księga krypta? Bo nie jażę :D

Don Kamillo:
Czy mógłby mi ktoś dokładniej podpowiedzieć, gdzie znajdę Gilberta (tego od którego kasę każe mi wyciągnąć przemytnik Monk). W solucji jest mowa, że "na wschodzie obozu" (ale jakiego)? i jakichś skałach, na które można się wspiąć. Proszę o podpowiedź :D

Krasnoludek:
"Gdzie jest ta księga krypta? Bo nie jażę :D"

Na stoliku w zamku Gomeza w komnacie na górze.

A i jeszcze jedno pytanie : jestem w podziemnym swiecie i w z tego ognistego straznika nie wypadł mi żaden kryształ tylko jego serce. Co jest? Aha, jest już jakiś pacz?

Don Kamillo, Gilberta znajdziesz wychodząc z SO przez bramę w zawalonej wieży. Potem skręcasz w prawo i dochodzisz do skał, wchodzisz po nich i po chwili znajdujesz jaskinie, (nie tą z orkami!) - tam jest Gilbert.

pewee:

--- Cytat: Don Kamillo ---Czy mógłby mi ktoś dokładniej podpowiedzieć, gdzie znajdę Gilberta

--- Koniec cytatu ---

On jest na wschodzie od SO, jak biegniesz przy skalach to powinienes zobaczyc polki skalne i wlasnie na nich ten czubek jest.

A teraz ja mam pytanie.
1. Jestem w 3rozdziale i zastanawiam sie czy moge gdzies sie nauczyc czarow chociaz do 5kregu? Dolaczylem sie do SO, zostalem magiem i mam teraz opanowany 4krag.
2. Czy jesli teraz przypuszczalnie bym sie dolaczyl do obozu przy kopalni [jeszcze nie gadalem z Kazzmirem po zabiciu krolowej pelzaczy] to potem moglbym dolaczyc sie do pradawnych? I czy bede mial mozliwosc zostania jakims magiem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej