Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Vassili:
spowrotem do kena i daje ci zadanie a ty odpowiadasz:
-cień
-śmierć
-mrok
czytałem w solucji
Bury:
Koledzy mam naprawdę wielki problem,mianowicie jestem w pierwszym rozdziale i mam dla tego Ken'Udza tego pradawnego dowody na te bajery magów wody,i jak już mam tą księge dziwną z podstołu i prywatne zapiski Saturasa i jestem aktualnie przed jaskinią nowego obozu to jak idę,wychodze z obozu i jestem koło Aidana tego myśliwego szkodnika to kawałek dalej wywala mi gre i trzaska jakimś błędem,jak mi się uda to podam treść tego błędu ale będzie trudno bo jak mam ten błąd to niemam kursora i nie wiem co robić ale postaram się dać treść błedu,a czy bez treści jest ktoś w stanie udzielić mi pomocy i powiedzieć co się może niezgadzać?
kryha:
Ja w takich momentach zmieniam trasę, jak po jakimś czasie przechodzę tamtędy drugi raz, już nie wywala. Albo wgraj zapis wcześniejszy i jeszcze raz przejdź ten kawałek. Ciekawi mnie jak w pierwszym rozdziale dostałeś się do pradawnych?
Bury:
Hmmm...już wiem mniej więcej o co chodzi z tym błędem,więc: trzeba co chwile zapisywać grę bo po przejściu dłuższej trasy wywala mi z błędem a to totalnie psuje zabawę czy wie ktoś jak ten błąd usunąć?
--- Cytuj ---Ciekawi mnie jak w pierwszym rozdziale dostałeś się do pradawnych?
--- Koniec cytatu ---
To na kodzie nieśmiertelności,biegałem po lesie zabijałem potwory i takie tam...
Vassili:
a mi ktoś pomoże dlaczego ken'udz nie chce ze mną rozamawiać? Jestem w 5 rozdziale, tylko nie piszcie mi tu że mam grac od nowa bo się zdenerwuje - wiecie jak ciężko jest cheaterowi jest grac bez kodów?!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej