Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (128/138) > >>

MattiR:
JA natychmiast się do MT zniechęciłem po zadaniu od Diega że muszę iść do obozu przemytników.
1.a.Obozu nie ma na mapie.
1b.Mapy nie ma wcale, jest tylko szary kawałek papieru.
2. W końcu oglądając na tawernie screeny doszedłem gdzie obóz byc powinien i też nic nie znalazłem.
Zaraz wywaliłem moda i z Gothic 1:MT skończyłem.

Aeskel:

--- Cytat: MattiR ---JA natychmiast się do MT zniechęciłem po zadaniu od Diega że muszę iść do obozu przemytników.
1.a.Obozu nie ma na mapie.
1b.Mapy nie ma wcale, jest tylko szary kawałek papieru.
2. W końcu oglądając na tawernie screeny doszedłem gdzie obóz byc powinien i też nic nie znalazłem.
Zaraz wywaliłem moda i z Gothic 1:MT skończyłem.
--- Koniec cytatu ---

Małe pytanko - czy ty w ogóle odpaliłeś MT z Gothic startera?
I ich obóz jest obok wieży mgieł na plaży tak żeby Cię tylko upewnić.

Bury:
Ej mam takie pytanie,bo znowu zacząłem grać w GMT,jak mam się wydostać ze świątyni pradawnych,bo żaden opróczalgiriona niemówi że ken daje wolność a ken nawet nie ma opcji dialogowych teleport do podziemnego świata jest tylko i mam kryształ od eli'ne,dziwnyy teleportacyjny od maga od katapulty i rune do obozu przed kopalnią prosze powiedzcie jak mam się z tego ciemnego zadupia wydostać proszę...aha i jeszcze jedno czy mógłby ktoś zrobić dokładną mape z zaznaczonymi na nij chromanianami w MT,albo najlepiej filmik proszę was proszę

PS:jak by coś to jestem Vulcan tylko zmieniłem wyświetlaną nazwe

Vassili:
Kolejny problem ;/  Ken'udz nie chce zemną rozmawiać choć wykonałem już wszystkie zadania!!! Próbowałem porozmawiać z innymi ale zawsze było tylko KONIEC. Wykonałem takie zadanie:
- Balareith i fałszywa fiolka krwi
- sher'ghar i walka
- zaufanie u tego maga co zaklina kryształy
- zaufanie algiriona
- pojedynek z lordem jakis tam
- khan chce trunku, dałem mu bimber
- zioła dla eli'ne

Bury - jak wykonałeś siedem kroków o masz to co ja ;/

Bury:
Ja no normalnie ta jak opisane nie...wchodze do świątyni gadam z Kenem,potem z Algirionem,sheerem ,bije go,temu świrkowi zaklinaczowi odpowiadam odpowiednio czyli pokolei:
-wiara w przyjaciół czasem przyćmiewa prawdę o nich
-ja też poznałem gorzki smak zdrady
-ja pragnę jedynie...wolności
potem gadałem z tym co bimber chce dałem mu to i poszedł jak zombiak no i poszedłem do tego co chce zabić ognionośce,teleport i gadam z Eli,zbieram ziółkai kryształy gadam z nią o tym ognionoścy i wracam do świątyni gadam z algirionem i potem z balaiarethem i daje mu fiolke fałszywki,potem idę do keena i on mówi żeby sobie mistrza wybrał...

I pomóżcie mi z tym jak wydostać się z tego przeklętego zadupia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej