Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
kryha:
--- Cytat: Bury ---To na kodzie nieśmiertelności,biegałem po lesie zabijałem potwory i takie tam...
--- Koniec cytatu ---
Bez komentarza.
Właściwie to mi wisi, grajcie sobie na kodach jak macie satysfakcję.
Bury:
Ja nie mam z tego satysfakcji tlko na takich zaciachach jakie mam w tym gothicu to bez kodów niedoszedł bym nigdy nawet do starego obozu,a teraz mam jeszcze jeden problem i prosze o pomoc.Jak doszedłem już do wieży uriziela i go zabiłem i teleportnełem się wyżej to ten młodzieniec co wygląda jak ja co to jest Dziecie Innosa to u mnie czasami różnie pisze np:Dziecię Innosa,Gnojek Innosa a nawe Dziwny człowiek albo nawet raz się zdarzyło Sukinsynu ÂŚniący pupek...niezmyślam na serio nawet screenów niezdąrzyłem zrobić bo po załadowaniu gry za sekunde mnie wywaliło :(,ale chodzi mi o coś ważniejszego bo co do tego chyba mi się texty postaciowe pomieszały i w ogóle,a teraz jak wydostać się z tej wyspy Uriziela bo w ogóle nie ma żadego teleportu ani nic błagam POMóżCIE,POMóżCIE!!
Onar:
Hej chciałem napisać jednego posta. Gothic: morczne tajemnice tak mnie wkręciło, że teraz gram mw niego cały czas.
Byłem sobie w drugim rozdziale, w starym obozie, a tam gdzie jest szubienica był koncert IN EXTREMO!!! xD. do tego był taki facet co dmuchał takim ogniem. xD Ciekawe co jeszcze mnie spotka w tym modzie. :)
Aha i jeszcze sobie przywłaszczyłem sobie broń laresa. Poprostu go pobiłem i zabrałem. Teraz jak do niego podchodze to mówi : "masz moją broń. Chyba będę ci musiał dac po łapskach. I mnie zaczyna z piąch nawalac :P
podzro, Onar.
kryha:
Daj sobie spokój z Laresem, to fajny facet, w Gothic 2 pomoże Tobie, myśl perspektywicznie. Może masz wxześniejszy zapis? IN EXTREMO grają SUPER.
Bury:
Hej chłopaki ja rozumiem że MT was wciągnęło i w ogóle dlatego właśnie proszę was o pomoc jak wydostać się z wyspy Uriziela do normalnej mapy ze starym obozem jak jak pomóżcie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej