Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (127/138) > >>

Zigur:
Tu masz cały pakiet
http://www.prawdziwahistoria.bnx.pl/downlo...;download_id=22

i polecam rozejżeć się po całej stronie

FireMan:
hej ma msuper prośbe o pomoc zainstalowane mam : gothic 1 , playerkit , path03 , Mroczne tajemnce mod. Gdy włanczam gotchic starter czyliu player kit to am problem ne ma tam tego moda jest tylko orginalny gothic a itak nie chce sie włonczyc w pliku dm... terz zmieniłem taj jak w instrukci muwili nie wiem co teras prosze help xd pozdrawiam

kryha:
Przede wszystkim poczytaj posty wcześniejsze, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania odnośnie instalacji i odpalania gry, niewykluczone, że będziesz musiał przeinstalować wszystko. G2 do grania w MT nie jest potrzebny, to mod do G1.

Vassili:
Po kilu uruchomieniach błąd nie wyskakuje ;] Gra chodzi i jak na razie bez widocznych bugów opróch: gdy walcze z kimś na arenie i go pobiję on ma zawsze cały arsenał tak ze 100 sztuk każdego rodzaju broni ;]

kryha:

--- Cytat: Quentin Arcymag Wody ---gdy walcze z kimś na arenie i go pobiję on ma zawsze cały arsenał tak ze 100 sztuk każdego rodzaju broni ;]
--- Koniec cytatu ---

Nawet nie musisz walczyć, możesz iść wieczorem na arenę i przyglądać się walce, kiedy pokonany padnie możesz mu, dopóki nie wstanie, zabrać sporo broni i tak to trwa, aż sobie podziękują i pójdą, a Ty masz niezłą broń, dla siebie i na handel.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej