Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (103/138) > >>

Farvan:

--- Cytat: lukas_pl ---Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P

--- Koniec cytatu ---
Kamienia tam niema i nie bedzie. Mt dodają to od sibie że trudniej zdobyć ten kamień. Zdrazde że okaże sie że go ma jeden z przemytników. Na początku myślałem że tak bedzie z wszystkimi kamieniami   ale okazało sie że niema tylko tego kamycka.

kryha:

--- Cytat: lukas_pl ---Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P                  

--- Koniec cytatu ---
Przepraszam stary, ale zrozumiałam, że nie ma Diego. Oczywiście, że nie ma kamienia. Porozmawiaj z Diego, on Ci powie kto się kręcił w okolicy i będziesz wiedział co dalej.

Garon:
Heh, czy to normalne, że jak wejde do SO podejde do Thorusa to z tyłu zobaczę jakąś bestię- wielki dinozaur- a w nim 70 mięs? Bo ja tak miałem.

Farvan:

--- Cytat: Garon ---Heh, czy to normalne, że jak wejde do SO podejde do Thorusa to z tyłu zobaczę jakąś bestię- wielki dinozaur- a w nim 70 mięs? Bo ja tak miałem.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie wykonywałes misje dla obozu przed kopalnią . To była jedna z dwóch besti które musisz zabić. Ale dziwne że przyszła aż do obozu   . Pewnie śie przestraszyłeś co   .

kryha:

--- Cytat: Garon ---Heh, czy to normalne, że jak wejde do SO podejde do Thorusa to z tyłu zobaczę jakąś bestię- wielki dinozaur- a w nim 70 mięs? Bo ja tak miałem.

--- Koniec cytatu ---
To nie jest normalne, śmiem podejrzewać, że nie jesteś ... w MT. Jaką planszę widzisz, kiedy wgrywasz grę? Powinna być plansza z napisem Mroczne Tajemnice i z czachą. Poza tym kiedy rozmawiasz z Thorusem tych potworów nie ma jeszcze w lokacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej