Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (102/138) > >>

Paddy:

--- Cytat: Farvan ---Mam do Was jeszcze jedną sprawę. Czy był by ktoś tak miły i wysłał mi na E-maila patcha do G MT v1.3 prosze. Ponieważ niemoge sciągnąć, z strony gram.pl mam jakiś błąd. Mój email to bosper22@o2.pl (bosper łuczarz z G2   )

--- Koniec cytatu ---
lista wszystkiego co jest związane z MT

Aeskel:

--- Cytat: Niedamir ---Mam porządny problem. W MT aby zdobyć nowy almanach trzeba wykonać misję maga Gandhar'a. On każe nam przeszukać jakąś jaskinię. Szukałem jej ale nigdzie nie znalazłem. Jeżeli ktoś wie to niech napisze gdzie jest ta jaskinia.

--- Koniec cytatu ---

Przy wieży Xardasa. Tam na dole gdzie jest ten jakby staw, gdzieś niedaleko od tego powinna być dosyć duża dziura, a dziury powinni strzec 2 ork elity. Pozatym taki jakby dym się ulatnia z tej jaskini, więc nie jest jej ciężko zauważyć.

kryha:

--- Cytat: Farvan ---Mam do Was jeszcze jedną sprawę. Czy był by ktoś tak miły i wysłał mi na E-maila patcha do G MT v1.3 prosze. Ponieważ niemoge sciągnąć, z strony gram.pl mam jakiś błąd. Mój email to bosper22@o2.pl (bosper łuczarz z G2   )

--- Koniec cytatu ---
Miałam ten sam problem . Patch ściągany na mój komputer nie chciał się zainstalować. ÂŚciągnęłam na inny i przesłałam sobie mailem, zainstalował się bez problemu.

lukas_pl:
Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P                  

kryha:

--- Cytat: lukas_pl ---Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P                  

--- Koniec cytatu ---

Jak to nie ma? Musi być. A dostałeś już polecenie od Saturasa zdobycia wszystkich kamieni ogniskujących?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej