Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Diego19:
Witam wszystkich mam trzy problemy dotyczące mrocznych tajemnic a więc :
1.Gdzie są ci ludzie o których mówi Kruk (tego na G co trzeba do niego po skałach włazić już nalazłem ) gdzie jest reszta?
2.Gdzie jest miecz który podpala lub zamraża (nie znam się na mieczach dodanych do MT)
3.Gdzie znajde jakieś hełmy (jeszcze ani jednego nie znalazłem:( )
kryha:
--- Cytat: Diego19 ---Witam wszystkich mam trzy problemy dotyczące mrocznych tajemnic a więc :
1.Gdzie są ci ludzie o których mówi Kruk (tego na G co trzeba do niego po skałach włazić już nalazłem ) gdzie jest reszta?
2.Gdzie jest miecz który podpala lub zamraża (nie znam się na mieczach dodanych do MT)
3.Gdzie znajde jakieś hełmy (jeszcze ani jednego nie znalazłem:( )
--- Koniec cytatu ---
1. Jeden z kopaczy siedzi koło SO z dwoma innymi kopaczami, drugi w zawalonej wieży przy wyjściu ze Starego Obozu, trzeciego zabiły aligatory, leży koło młyna (nowe miejsce tylko w MT), czwarty jest u alchemika nad opuszczoną kopalnią (też nowe miejsce).
2. O mieczu takim nic nie wiem, jest kusza na ogniowe bełty, ale w grocie pradawnych.
3. Znalazłam szyszak, nie pamiętam już gdzie, ale w dość dostępnym miejscu, więc na pewno też go znajdziesz. Bezi wygląda w nim... ha ha ha
ty znalazłeś Gilberta, ale to inne zadanie.
Judasz.:
--- Cytat: kryha ---1. Jeden z kopaczy siedzi koło SO z dwoma innymi kopaczami, drugi w zawalonej wieży przy wyjściu ze Starego Obozu, trzeciego zabiły aligatory, leży koło młyna (nowe miejsce tylko w MT), czwarty jest u alchemika nad opuszczoną kopalnią (też nowe miejsce).
2. O mieczu takim nic nie wiem, jest kusza na ogniowe bełty, ale w grocie pradawnych.
3. Znalazłam szyszak, nie pamiętam już gdzie, ale w dość dostępnym miejscu, więc na pewno też go znajdziesz. Bezi wygląda w nim... ha ha ha
ty znalazłeś Gilberta, ale to inne zadanie.
--- Koniec cytatu ---
Miecz który zamraża ma Bewolfe (czy jakoś tak) walczy się z nim na aranie wiecznego Ognia... Broń która rani ogniem ma Avatar Innosa ale to tylko jak idzie się ścieżką Beliara(czyt. Można Go zabić) ja Go zabiłem za pomocą dotyku beliara
kryha:
ja jeszcze nie walczyłam na arenie, ale własnie się tam wybieram, Jeżeli chodzi o szyszak, to bardzo możliwe że jest w zbrojowni przy kopalni, ale nie jestem pewna. Klucz dostaniesz jak zostaniesz szefem kopalni.
Judasz.:
--- Cytat: kryha ---ja jeszcze nie walczyłam na arenie, ale własnie się tam wybieram, Jeżeli chodzi o szyszak, to bardzo możliwe że jest w zbrojowni przy kopalni, ale nie jestem pewna. Klucz dostaniesz jak zostaniesz szefem kopalni.
--- Koniec cytatu ---
Szyszaka tam nie ma;-) Przeszedłem całą gre bez kodów zostałęm nawet Przywódcą obozu i byłem tam;-) nie było Go;-) Moja Droga hehe
Edit.../// nie umiem nigdzie znaleźć patcha 1.03 proszę o pomoc...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej