Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Farvan:
--- Cytat: kryha ---Ważny, poprawia błędy i ilość potworów (trochę dużo tych krwiopijców a bez patcha 1.03 będzie jeszcze więcej), ale będziesz musiał zacząć od początku. Nie zaszedłeś jeszcze daleko, więc sobie pograsz jeszcze raz.
pozdro
kryha
napisz jak poszło
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Krycha za pomoc. Niestety jestem daleko 4 rozdzial . Jeszcze jedna prośba mogłby ktoś podać link do patha v1.3 z jednego korzystalem ale sie niedało sciągnąć.
kryha:
--- Cytat: Farvan ---Dzięki Krycha za pomoc. Niestety jestem daleko 4 rozdzial . Jeszcze jedna prośba mogłby ktoś podać link do patha v1.3 z jednego korzystalem ale sie niedało sciągnąć.
--- Koniec cytatu ---
linki:
http://gothic.gram.pl/download/index.php?act=view&id=74
http://rapidshare.com/files/27152568/MTpatch_103.exe.html
Judasz.:
Wczorajszego dnia przeszedłem Gothic'a Modyfikacja wspaniała The Poziomkaz postarała się w 100%.
Pytanie kiedy będzie Dubbing do Mrocznych Tajemnic?
Thoro:
--- Cytat: asdasd ---Wczorajszego dnia przeszedłem Gothic'a Modyfikacja wspaniała The Poziomkaz postarała się w 100%.
Pytanie kiedy będzie Dubbing do Mrocznych Tajemnic?
--- Koniec cytatu ---
Kiedy będzie serwer, który trochę kosztuje.
--- Kod: ---Czas leci, dubbing sie tworzy, myślę że na początku września bedziemy mieli już skończony dubbing z wszystkimi kwestiami i z łatką do MT. Tylko tu nastaje problem i to duży, mod z dubbingiem będzie miał około 1 gb, niestety nie bedziemy mieli możliwości zahostowania tak dużego pliku, ze względu na transwer i miejsce na dsysku, jak wiadomo te serwery które mamy teraz przy 200 mb padają jak muchy;] . Wiec proszę zgłaszać się do mnie na maila zdunek89@gmail.com z ofertami serwera gdzie jest około 1,2 GB wolnego miejsca i dzienny transwer to conajmniej 30 GB, a także prosił bym o "składki" na serwer który kosztuje około 600 złotych, wszystkie rodzaje pomocy proszę kierować na maila. Z góry dziękuję za pomoc, w imieniu moim oraz osób które beda ściągały moda z dubbingiem.
--- Koniec kodu ---
Farvan:
Mam do Was jeszcze jedną sprawę. Czy był by ktoś tak miły i wysłał mi na E-maila patcha do G MT v1.3 prosze. Ponieważ niemoge sciągnąć, z strony gram.pl mam jakiś błąd. Mój email to bosper22@o2.pl (bosper łuczarz z G2 )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej