Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (100/138) > >>

Paddy:
gdzie są pradawni znalazłem arene pradawnych i dużo zombi w zbrojach paladynów wiem że takie zbroje noszą rycerze pradawnych proszę o pomoc

kryha:

--- Cytat: Paddy ---gdzie są pradawni znalazłem arene pradawnych i dużo zombi w zbrojach paladynów wiem że takie zbroje noszą rycerze pradawnych proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---
Musisz się teleportować za pomocą kryształu, który dostaniesz od maga Gardhara w obozie przy kopalni. Potem akcja potoczy się sama i po wieku walkach droga zaprowadzi źię do pradawnych.

Paddy:

--- Cytat: kryha ---Musisz się teleportować za pomocą kryształu, który dostaniesz od maga Gardhara w obozie przy kopalni. Potem akcja potoczy się sama i po wieku walkach droga zaprowadzi źię do pradawnych.

--- Koniec cytatu ---
dziękuje ale w którym roździale się to stanie lub co mósze zrobić a tak przy okazji gdzie jest te krater po pocisku który wyszczelił ten mag jag by był ktoś aż tak miły czy morze to podać mapę

kryha:

--- Cytat: Paddy ---dziękuje ale w którym roździale się to stanie lub co mósze zrobić a tak przy okazji gdzie jest te krater po pocisku który wyszczelił ten mag jag by był ktoś aż tak miły czy morze to podać mapę

--- Koniec cytatu ---
Do pradawnych najlepiej  idź, gdy będziesz mocny, najwcześniej, według mnie, w czwartym rozdziale.
Ale musisz najpierw znależć ten krater o który pytasz. Jest on na ziemi orków, a konkretnie przy jeziorku koło wieży Xardasa (zakładam, że grałeś w G1). Pilnują go dwie Elity. Wskocz tam, albo zeskocz po kamieniach, pokonaj pajęczaki i pozbieraj wszystko na dole, potem teleportuj się do obozu przy kopalni.
Oddaj kamień Gardhardowi, a on da Ci Almanach i za kilka dni kryształ, który przeniesie Cię do Pradawnych. Zapisz grę i spróbuj się przeteleportować, a wtedy sam zdecydujesz czy jesteś gotowy aby stawić czoła temu co tam spotkasz. Zawsze możesz wgrać grę i zdobyć więcej doświadczenia a tym samym umiejętności. W Kolonii Karnej jest wiele do zrobienia i nie musisz sie spieszyć.
kryha

Paddy:
a wlasnie tam dzisiaj zapisalem dzienki Kryha a tak przy okazi zaraz bede mial 4rozdzial i mam pantrzesz lowcy orkow a sily mam 88 i jestem miszczem b.dwurecznej i adptem b.jednorecznej wystarczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej