Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
kryha:
--- Cytat: Farvan ---Witam!
Mam problem z grą. Dostaąem zadanie które polega na oczyszczeniu lasu z bandytów.
Niby OK ale juz pierwszy błąd niemoge wejść do lasu bo mi wychodzi z gry ale przedtem gierka sie lekko przycina. Czytałem ze tak sie zdarza i najlepiej poszukać innej drogi i tak zrobliłem ale bez skutku żadna droga nie zmienia błędu
Drugi błąd: zauważyłem bandytów ale leżacych na ziemi zatakowal ich rój krwiopijców było ich ponad 30 naprawde. Niewiem co zrobić POMOCY!!!
--- Koniec cytatu ---
Zaproś na wyprawę przeciwko bandytom Wyzyska, Siekacza i Mordhara. Może o to chodzi?
Farvan:
--- Cytat: kryha ---Zaproś na wyprawę przeciwko bandytom Wyzyska, Siekacza i Mordhara. Może o to chodzi?
--- Koniec cytatu ---
Ale ja z nimi idę, oni wchodzą do lasu a ja niemogę bo jak napisałem wcześniej wywala mnie z gry.
kryha:
--- Cytat: Farvan ---Ale ja z nimi idę, oni wchodzą do lasu a ja niemogę bo jak napisałem wcześniej wywala mnie z gry.
--- Koniec cytatu ---
Czy masz zainstalowanego Patcha 1.03?
Farvan:
--- Cytat: kryha ---Czy masz zainstalowanego Patcha 1.03?
--- Koniec cytatu ---
nieee a on jest ważny? Ok zobacze czy coś zmini dziki za pomoc.
kryha:
--- Cytat: Farvan ---nieee a on jest ważny? Ok zobacze czy coś zmini dziki za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Ważny, poprawia błędy i ilość potworów (trochę dużo tych krwiopijców a bez patcha 1.03 będzie jeszcze więcej), ale będziesz musiał zacząć od początku. Nie zaszedłeś jeszcze daleko, więc sobie pograsz jeszcze raz.
pozdro
kryha
napisz jak poszło
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej