Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (98/138) > >>

Niedamir:
Mam porządny problem. W MT aby zdobyć nowy almanach trzeba wykonać misję maga Gandhar'a. On każe nam przeszukać jakąś jaskinię. Szukałem jej ale nigdzie nie znalazłem. Jeżeli ktoś wie to niech napisze gdzie jest ta jaskinia.

Vitnir:
O ile dobrze pamiętam to ta jaskinia znajduje się koło tego jeziora pod wieżą Xardasa. Jaskini pilnuje dwóch Orków, gdy będziesz w środku idź przed siebie aż zobaczysz spad, zejdź tam po półkach, zabij, pająki i pozbieraj wszystko co tam leży.

Paddy:
kto mi przetlumaczy list od zlego (chodzi o neka)

Vitnir:
List przetłumaczy Ci jeden z Pradawnych, nie za bardzo wiem który, ale jest ich mało w tej siedzibie, więc nie będziesz miał problemu.

Farvan:
Witam!
Mam problem z grą. Dostaąem zadanie które polega na oczyszczeniu lasu z bandytów.
Niby OK ale juz pierwszy błąd niemoge wejść do lasu bo mi wychodzi z gry ale przedtem gierka sie lekko przycina. Czytałem ze tak sie zdarza i najlepiej poszukać innej drogi i tak zrobliłem ale bez skutku żadna droga nie zmienia błędu  
Drugi błąd: zauważyłem bandytów ale leżacych na ziemi zatakowal ich rój krwiopijców było ich ponad 30 naprawde. Niewiem co zrobić POMOCY!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej