Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (97/138) > >>

Isentor:

--- Cytat: Paddy ---wez mi powiedz gdzie to jest i gdzie to zainstalowac noi jak to zainstalowac

--- Koniec cytatu ---
Boże ty widzisz i nie grzmisz...

--- Cytat: IsentoR ---Ja nie wiem jakim cudem wpakowałeś MT do folderu System - fenomen.

Czy tak trudno odpalić instalacja PlayerKita, wybrać główny folder gry. Program zainstaluje się w folderze system. SAMODZIELNIE

Następnie odpalić instalację mrocznych tajemnic, wybrać katalog z grą (Gothic). Mod zainstaluje się tam gdzie ma się zainstalować automatycznie.

Gdyby coś nie działało ściągacie gothic mod developmentkit, wypakowujecie archiwum. Będzie tam kilka folderów, wchodzimy do tego o nazwie "gothic". Kopiujemy całą jego zawartość i wklejamy to do folderu z grą - domyślnie "C:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic".
PlayerKita odpalacie klikając w plik "GothicStarter".
Jak korzystać z playerkita: http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=57

--- Koniec cytatu ---

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=28

Niedamir:
Czy ktoś wie gdzie w MT leży klucz Melkora? Ostatnio jak grałem to coś mi sie kojarzy że go miałem i był w pokoju obok Kazzimira, ale teraz tam nic nie ma.

kryha:

--- Cytat: Pomiot Beliara ---Mam podobny problem jak kryha.  W obozie nie ma Monka, a jest potrzebny do wykonania zadania - dostawy dla bandytow. Nie zabilem go wczesniej. Czy istnieje kod na przywolanie tej postaci?

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem kiedy Monk znika z obozu, ale chyba po otrzymaniu zadania z kamieniami ogniskującymi, bo tak wynika z akcji ( Monk kradnie kamień z doliny troli i ucieka).  To znaczy, że zadanie z dostawą dla przemytników trzeba wykonać wcześniej, potem to chyba niemożliwe, jeżeli do tego zadania potrzebny jest Monk. Ja się nie przejmuję, wykonam to zadanie w innym wcieleniu, a Qentina i tak załatwię.
  kryha

Altevan'ix:
Niestety nie mogę znaleść Mrocznego Szczawiu i chciał bym prosić o kod na tą roślinkę. Z góry dziękuję.

kryha:

--- Cytat: Przeklęty ---Niestety nie mogę znaleść Mrocznego Szczawiu i chciał bym prosić o kod na tą roślinkę. Z góry dziękuję.

--- Koniec cytatu ---

Po co ci kod? W grocie pradawnych koło namiotu Eli'Ne jest mostek, za mostkiem żerują podziemne ścierwojady, tam w kępach trawy rośnie Mroczny Szczaw.
OK

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej